Har du bilder du vil dele med oss?

Godt nyttår alle sammen

Da starter vi opp med gymsalleik/ allidrett torsdag 23.01.20. Velkommen!

Badmintongjengen er allerede igang med treninger, så her er det bare å hive seg med. Gabriella Zetterstrøm og Lars Wærdahl er kontaktpersoner.

Vi ønsker også å stable på beina et volleyballag - kontakt Terje Forren dersom du er interessert.

Er du mer interessert i fotball? Ta kontakt med Gunn Laila Skårild da vel!

Vi kommer også til å arrangere skirenn denne vinteren, men har ikke fastsatt dato her enda. Følg med på varsler fra oss, det kan bli kort varsel når værgudene kommer meg snø :).

Fra 01.01.20 er vårt område delt over 2 kommuner. I den delen som nå ligger i Heim, er vi invitert med inn i Møre og Romsdal sin satsning StikkUt/ morotur. Vi kommer til å registre 2 turer fra vårt område: Turen rundt Plassabekken og turen til Hartinnan. Sistnevnte ligger også tilgjengelig på ut.no sammen med turene som er merka gjennom turskiltprosjetet.

Bilder? Har du fine bilder fra turene til Plassabekken, Hartinnan, Skottstøet, Vuttudalsmannen, Litjvatnet og Høystakken som du kan tenke deg å gjøre tilgjengelig på nett? Send dem gjerne til meg, så skal jeg få lagt inn :)

Årsmøte er den 13.02.20. Håper på godt oppmøte. I møtet vil arbeidsplan 2020 bli behandlet - ett viktig punkt er hvorvidt vi skal fortsette med turappen vi hadde en forsøksrunde med i 2019. Ser deg der!

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse