FRILUFTSLIVETS ÅR 2015

I siste liten bestemte vi oss for å bli vi med på åpninga av Friluftslivets år tirsdag 13.januar sammen med resten av landet.

Det ble absolutt en trivelig kveld ved gapahuken i Vennadalen. Folk koste seg rundt bålet med prat, bålkokt kaffe og pølsegrilling. Ungene lekte gjømsel i mørket, spennende! Ellen og Per Magne møtte opp i god tid og la så fint til rette med fakler, lykter, ved og bål, grillrist og kaffekjele. Og med Per Magne følger det jo alltid en torader med trivelige toner:-) Fint og stemningsfullt var det også med kinesiske lykter som svevde så fint, høyt over oss! De kom fra Ner-Einan. YSIL ønsker gjerne å samle folk til ulike typer friluftsaktiviteter i året som kommer. Info kommer til medlemmene via mail og jungeltelegraf;-) Vi utfordrer også medlemmene til å ta initiativ til friluftsaktiviteter. Styret setter stor pris på engasjerte medlemmer!!!

NB! Idrettslagets leder, Marit, tok utfordringen og lå ute under åpen himmel denne natta (utafor huset hjemme på Forra).                                                                         NÅ ER DET DIN TUR!


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse