Oppdatering fra YSIL

Medlemsregisteret

Hei alle sammen!

Vi håper at dere er fornøyd med tilbudet som idrettslaget tilbyr sine medlemmer. Vi ønsker aktivt feedback, så her er det bare å melde ris til styret og ros til verden.

For tiden går vi gjennom vårt medlemsregister og oppdaterer dette digitalt. Dersom du ikke har mottatt faktura, har glemt å betale, eller bare lagt denne unna, kan du ta kontakt med oss i styret, så fikser vi det.

Kort oppsummert er det kr. 100 for enkeltmedlemmer og kr. 250 for familie (barn under 18 år) som gjelder. Dette kan betales til vår konto: 4312.13.64434 eller vippses til YSIL: 119413 (husk å velge kjøp og betal OG legge inn hvem betalingen gjelder).

***

Vil også benytte anledningen til å takke 25 spreke deltakere på helgas overnattingstur! Denne uka har vi også flere aktiviteter:

Torsdag er det badminton. Seniorstrekken og fotballdamene ligger heller ikke på latsiden, og har egne sider der de varsler om sine aktiviteter. Så her er det bare å hive seg med.

Terrengløpet som var planlagt går ut denne uka, men følg med for ny dato.

Stort engasjement rundt Trimpoengappen, og dette synes vi er kjempeartig! Det er kommet nye turmål, så her er en gylden mulighet til å bli kjent i nærmiljøet.

1.September er starten på et nytt trimår, og vi skifter ut trimbøkene. De som ikke er skiftet ut, vil bli skiftet ila. kort tid, så inntil videre er det bare å fortsette å skrive i de bøkene som er der.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse