Rapport "Knubben Rundt" 2012

Det var litt spenning i forkant av årets arrangement pga anleggsvirksomheten i Vennadalen, og alternativ løype ble vurdert. Flott for oss at veien ble gjort i fin stand til løpet slik at vi kunne benytte den tradisjonelle trasèen rundt Vennaknubben.

4 kvinner og 14 menn stilte til start i konkurranseklassen. Det ble oppnådd sterke resultater! Kvinneklassen ble vunnet av Turi Malme, Hitra FIK, på tiden 44.43 (40 sek bak løyperekorden til Jorunn Rekkedal, Ås IL, satt i 2000). I herreklassen var det Tore Bjørseth Berdal, Skogn IL, som fikk beste tid; 40.24. (Løyperekorden her er på 38.08, satt av Lars Stene, Heimdal IL i 1993. Tidene kan allikevel ikke sammenlignes fordi løypa er blitt lagt noe om siden den tid. Dagens løype er lengre). Turi og Tore mottok hver sin bestemannspremie på 1000,-.

185 turgåere fullførte årets tur rundt Knubben. Totalt 203 deltakere, noe vi må si oss fornøyd med (selv om det er plass til mange flere!). Det blir vel ny mulighet siste søndag i juli i 2013! Det ble trukket 2 gavekort à kr 1000 blant samtlige deltakere. Trine Elise Berdal og Ola Bellingmo ble de heldige vinnerne. 

Resultater følger lenger ned på siden. Bilder legges ut etter hvert.

Takk til deltakere og funksjonærer -godt jobba! Takk til publikum! Og til slutt: Takk til lokalt næringsliv som støtter arrangementet med fine gavepremier!

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse