Velkommen til vår Hjemmeside

Dette er Offshore MC sin hjemmeside. Presentert første gang for deltakerne på treffet på Sanda Camping i 2007. Året 2012 ble det et navnebytte for treffet fra Valhall Vedlikehald Motorsykkel Treff til nåværente Offshore MC.

Vi er alle MC-entusiaster med bakgrunn fra arbeide i Nordsjøen på BP's installasjoner. Det er oljeselskapet BP som har operatøransvaret på Valhall, Ula og Skarv. Noen av deltakerne på våre treff er fra andre selskap enn BP, men har eller har hatt sterk tilknytning til BP's installasjoner som arbeidsplass.
Vi har også med oss en trofast deltaker på våre treff som hadde sitt arbeidssted på Valhall, men som nå nyter pensjonisttilværelsen. Han har som regel med sin sønn som støttekontakt på treffene :-)

Vår hovedaktivitet er det årlige treffet som samler mange til felles aktiviteter noen dager på sommeren. Da kjører vi alene eller i grupper fra våre ulike hjemsteder i det ganske land. Møtes på et passende sted for sosialt samvær rundt vår felles store lidenskap motorsykkel. Til grillmat og god drikke glemmer vi hva vi ellers holder på med om dagene og bare koser oss. Vi har som regel noen felles aktiviteter, men ellers bare det å være på tur.
 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 21/2-2013

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: