Informasjon til medlemmene fra webmaster

02.02.2009

Det er igjen tid for å melde seg på treff. Bjørn har planene klar for samling på sitt landsted i Masfjorden. Dette ser vi frem til,.. årets høydepunkt .

Jeg vil igjen oppfordre til å bruke hjemmesiden aktivt. Her vil det komme mer informasjon etterhvert. Det er dette forumet som vil være sentralt i det å nå ut til alle deltakerene hver år. Dere må ikke vente på invitasjon i posten, for den vil ikke komme.

Til slutt, dere må hjelpe meg med å holde liv i hjemmesiden. Jeg tar imot alle innspill. Dere må sende meg bilder og komme med relevant MC stoff. Da først kan en hjemmeside for våre medlemmer få den bredden som vi ønsker.

WEBMASTER

13.01.2008

Jeg har et sterkt ønske om å få bilder av syklene til hver enkel registrert deltaker. Gjerne bilde av sykkel sammen med deg selv. Skal legge inne bildene under Meny-Deltakerinformasjon.

WEBMASTER
Kjell

12.01.2008

VI GÅR MOT NY MC SESONG!

Det kribler allerede i entusistiske MC kropper. Planlegging av årets treff er i gang. Nytt av året er at det virkelig vil bli sving på dette å arrangere et alternativt treff.

Jeg vil oppfordre medlemmene til å bruke vår hjemmeside AKTIVT, da informasjon vil komme fortløpende utover vinter og vår.

WEBMASTER
Kjell
 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 2/2-2009

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: