Toppbilde

Hvordan bli medlem

Vi har elektronisk medlemsregister Meld inn medlemskap via: www.minidrett.no

Medlemskap i klubben

Medlemskap i vår klubb koster kr.250,- per person og gjelder for et kalenderår av gangen. Det vil si fra januar til desember samme år.
I medlemskapet ligger det en danselisens til Norges danseforbund som inneholder en forsikring og medlemsfordeler man kan benytte seg av forhandlet frem av ND og NIF.


Det fremligger to muligheter for å registrere seg som medlem hos oss:

1. Send en mail til styret med navn, fødselsdato, adresse (med postkode), mobiltelefon og epost. Da vil vi registrere dette og hjelpe deg videre gjennom link som blir sendt på mail. Dette kan vi også gjøre gjennom direkte henvendelse hos swingklubben.
Send gjerne en mail til: jarlsbergswingvsk@yahoo.com

2. Gå inn på nettleser og adresse: https://minidrett.nif.no/

Øverst på høyre side kan man logge seg inn eller opprette ny bruker. Gjør dette og følg instruksjoner du får på skjermen, det er lurt å ha mobiltelefonen i nærheten når du begynner med dette.
Når profilen er opprettet og du har logget deg inn på din bruker, kan du trykke på medlemskap og søke opp Jarlsberg swingklubb. Søk direkte medlemskap der og vi vil registrere dette i løpet av kort tid.

Trenger du hjelp eller veiledning underveis, nøl ikke med å ta kontakt med ovennevnte.


Gjennom min.idrett får man da egen kvittering og ett personlig medlemskort med bilde. Det er en 10 minutters jobb første gang, men senere vil alt kunne gjøres med kun ett par tastetrykk.
Det er også mulig å laste ned en app på telefonen som heter Min idrett, der vil også medlemskap fremgå med bilde hvis man ønsker.


Takk for at du ønsker å være medlem hos oss!

 Del denne siden på Facebook: