Toppbilde

Avlyser aktivitet ut 2020

Bilde

I den smittespredningsperioden vi er inne i nå som for oss går under «gult nivå», gjelder følgende tiltak for voksne breddeidrettsutøvere.

Til alle dere danse glade!

I den smittespredningsperioden vi er inne i nå som for oss går under «gult nivå», gjelder følgende tiltak for voksne breddeidrettsutøvere (fra 20 år). For å følge de aktuelle nasjonale føringene som klubben må ta ansvar for å følge opp.

  1. Ingen syke skal møte.
  2. God hygiene, som innebærer forsterket renhold.
  3. «Faste dansepar» gjennom en kveld/kurs, må ha samme bosteds adresse.
  4. Kontraktreduserende tiltak, som innebærer både minst 1 meters avstand gjennom hele aktiviteten og gruppestørrelse på 20 personer.

https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19/smitteforebyggende-tiltak?fbclid=IwAR1FpGKa0jlRp9gCsWnwZGIJEl8rE0d85m836fRi0DOkcmY2b6dvxhBWGSQ#tiltaksnivaer

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/danseforbundet-assets/Norges-Danseforbunds-koronavettregler-Oppdatert-11.09.2020.pdf?mtime=20200914094248&fbclid=IwAR3VH8bJDLaiMKlUyi1WCYll2P-2WeHD4Zk4kmFnoBeDTcwk3nXOLL7HVaE

Styret har kommet til enighet om at disse tiltakene lar seg ikke forene med pardans, selv med fast partner. Styret har derfor valgt å avlyse aktivitet for klubben ut 2020. Med et stort håp om at vi kan starte dansen igjen, velger vi å sette søkelys på 2021. Vi jobber nå med å fylle opp dansekalenderen for klubben. Følg gjerne klubbens hjemmeside for aktuelle kurs, helgekurs, og dansefester. Kalenderen blir oppdatert fortløpende.

 

Styret har gjennomført Norges idrettsforbund «koronavettkurs», og oppfordrer alle våre dansere til å gjøre det samme. Norges idrettsforbund har utarbeidet et felles idrettslig e-kurs om koronavett, og er gjeldende for utøvere fra 13 år og oppover. Kurset tar ca. 10 minutter å gjennomføre.

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

 

Mvh. Styret

 

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse