Klubbmesterskap - Søndag 8. Sep. 2019

Bilde

Klubbens 10. klubbmesterskap går av stabelen søndag 8. september. Dørene åpnes kl.14.00 og konkurransen starter kl.14.30. Under konkurransen vil vi bestille pizza for de som vil kjøpe det, og tar felles bespisning kl.17 slik at man har mulighet for litt mat før sosialdansen kl. 1800

Vi ønsker alle dansere på gulvet, som ønsker å prøve seg under en uhøytidlig klubb konkuranse, lykke til. Her får man testet sine egne grenser og vist frem dansegleden!
Publikum og danserne skaper magisk stemning med heiarop og glede!

Det er deltakere i følgende stiler:
Folkeswing
BW
Trio

Klasseinndelinger:
C Grunnkurs
B Lett øvet
A Øvet


Dette er et tilbud hvor alle kan delta så lenge de har en partner, og man kan stille i den klassen man føler seg trygg i. Dette skal bare være for moro. Vi har selvfølgelig plass til noen til om det kommer flere.

Men man må selvfølgelig være medlem av klubben for å delta. Ta kontakt for hjelp, pris enten kr.150,- hvis man allerede har betalt lisens til ND fra før, eller kr.250,- hvis man er ny.

For dere som ikke ønsker å delta, er man hjertlig velkommen til å stille opp som publikum. Å heie er like viktig, det skaper stemning og er det noe vi er kjent for på klubbmesterskapet vårt, så er det masse god stemning .

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse