Helgekurs i Boogie woogie med Sondre og Tanya

Bilde

Helgen 23.-24.februar 2019 vil vi avholde et helgekurs med Sondre og Tanya - påmelding er åpnet

Jarlsberg swing-Vestfold swingklubb er glade for å kunne fortelle at vi, i samarbeid med Norges Danseforbund, er så heldige å få to av verdens beste Boogie woogie dansere/instruktører til oss 23.og 24.februar 2019.
 Sondre og Tanya har konkurrert sammen i flere år og vunnet det man kan vinne av internasjonale titler, i tillegg til å være fantastiske instruktører på alle nivåer.
 Dette kurset vil være gratis for alle medlemmer av en klubb tilsluttet Norges Danseforbund,  men det vil også være mulig å delta for ikke-medlemmer mot en påmeldingsavgift på kr.400,-.
 Tider:
Lørdag 23.februar
Kl.11.00-13.00 Nybegynner/litt øvet (Intermediate)
Kl.13.30-16.00 Litt øvet/øvet (Intermediate/Advanced)
 Søndag 24.februar
Kl.12.00-14.00 Nybegynner/litt øvet (Intermediate)
Kl.14.30-17.00 Litt øvet/øvet (Intermediate/Advanced)
 Det er påkrevd at all påmelding går på epost til: jarlsbergswingvsk@yahoo.com slik at vi kan ha kontroll på antall førere og følgere, meld gjerne på som par, og det kan bli aktuelt med ventelister om det blir nødvendig. Vi oppdaterer nettsiden når dette skjer. Merk påmeldingen med hvilken klubb man tilhører, eventuelt om man ikke er medlem av en klubb i ND.
 Siden det er et Bredde ut i klubb - tiltak fra Norges Danseforbund, er det ønskelig å ta bilder fra helgekurset. Gi beskjed om man ikke ønsker å delta på disse bildene.
 Mens man venter, kan denne videoen anbefales å se på, for å korte ned ventetiden.

https://youtu.be/-bEp9rxPDW0


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse