Avslutning 12. april

Ekstraordinært årsmøte med en sak: godkjenning av regnskapet og semesteravslutning.

I strålende sol og glitrende snø på åkrene rundt Veldrom møtte ca 25 dansere til ekstrordinært årsmøte for å godkjenne regnskapet for 2017, ta noen dansetrinn og avslutte med sosialt samvær med ost og kjeks i mange variasjoner og medbrakt drikke.

For å ta det i riktig rekkefølge ble vi loset gjennom tre danser av våre bestandig like opplagte danseledere. Dette var de siste trinnene før vi nå går inn i en lang sommerferie. Første torsdag i september er vi klare og da håpet Håkon at alle som var på siste dans og de som ikke var der og kanskje noen nye ansikter også dukker opp. Han ønsket på vegne av Anne Ma og seg sjøl alle en god sommer.

Formann Knut Ragnar redegjorde for tilskuddet fra Helselaget som det ble noe uklarhet om på årsmøtet. Her er det en treghet fra Helselagets side, så de midlene som skulle ha vært utbetalt har ikke kommet. Etter er grundig forklaring ble regnskapet godkjent.

Ost og kjeks smaker godt og med så mange forskjellige oster var det noe for enhver smak. Alle så ut til å trives og praten gikk lett. Veldre Seniordans har et godt miljø og inkluderende danseldere som gjør at torsdagskveldene på Veldrom er givende på mange måter.

Ha en god sommer alle seniordansere og så treffes vi til nye fengende rytmer og dansetrinn 6. september på Veldrom.

Avslutning 12.04.18

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse