Ny dansesesong - Invitasjon til tur til Litauen

Bilde

Etter en lang sommerferie nærmer det seg start for en ny dansesesong.

Torsdag 14. september starter vi opp med gamle og nye danser til fengende musikk. AnneMa og Håkon er klare - er du? Fint om du kunne få med deg nye dansere. Vi trenger rekruttering!

Per har fått invitasjon til en seksdagerstur til Litauen med avreise 2. november 2017. Invitasjonen som Per har fått som E-post kan du lese under og opplysninger om turen kan du lese ved å trykke her

"Kjære Seniordanser,

gjennom mitt arbeid siste året som prosjektkoordinator for senioraktiviteter i Våler kommune, har jeg fått kunnskap om denne danseformen.

Selv er jeg veldig glad i å danse, og nå arrangerer jeg en busstur til Litauen, 6 dager, med 3 netter på 4 stjernes SPA-hotell.  Der vil vi disponere et konferanserom til sosialt samvær og aktiviteter, så da tenker jeg det også blir tid til dans.  Jeg har planlagt å invitere lokale litauiske musikere som kan synge og spille en kveld.

Jeg fikk tips om at det kanskje kunne være flere seniordansere som kunne tenke seg en slik tur, og henvender meg derfor med litt informasjon om turen.

I 4 år var jeg med i et samarbeidsprosjekt mellom Hedmark Fylkeskommune og Utena kommune i Litauen, og jeg fikk mange gode kontakter.

Jeg kan evt komme å fortelle litt i en pause, eller dere kan kontakte meg pÃ¥ telefon 47 26 93 97.  Frist for påmelding: 1. oktober

med vennlig hilsen

Marion Engeli"


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse