Tur til Kypros

Bilde

Noen av danserne i Veldre Seniordans har vært på tur. Her er et referat og noen bilder fra turen fra AnneMa og Håkon 

Da er gjengen hjemme igjen etter en fin tur til Pafos på Kypros.

 Vi hadde en fin tur, og opplevde litt ta hårt. Det blåste en kald vind på Kypros, men da sola var framme søkte vi ly for å nyte den.  Dansen gikk annenhver dag, og flere nysgjerrige hotellgjester tittet innom salen og ville være med. Tirsdag hadde vi en fin busstur til vestsiden av øya, og besøkte bl.a. Afrodites bad. Langs veien så vi frodige appelsin- og sitrontrær. Guiden vår, Marius som var fra Kypros, men som snakket svensk, var utrolig kunnskapsrik og hyggelig.

Hotellet var helt topp – fine romslige rom – gode senger  - og maten….ja-. vekta gikk nok opp på de fleste !!  Fint å kunne spasere langs strandpromenaden til Pafos by for å nyte et glass kaldt øl eller vin. Vi besøkte et museum/park med store områder med stein, bygninger og ville blomster. Vi jaktet på orkideer, men de ville ikke fram enda pga den kalde vinden.

Den siste dagen på solsenga ble et skikkelig beach-party. Da kom ungdommen fram i Veldre’s seniordansere – og morro var det !

Nikos møtte oss da vi ankom Kypros, og han fulgte oss til flyplassen og så oss vel av gårde da vi dro.

Takk til alle sammen som bidro med godt humør og fikk til en trivlig tur – noen bilder vedlegges. Kanskje flere har bilder å vise ?

 Anne Ma og Håkon

Her er bildene


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse