Årsmøte torsdag 2. mars 2017

Det innkalles til årsmøtet i Veldre Seniordans på Veldrom 2. mars 2017. 

Sakliste, beretning og regnskap vil etterhvert være på plass her på hjemmesida. Følg med! Regnskap og årsberetning finner du her. Her er vedtektene

Forslag som skal behandles sendes styret v/Per Ulven Skyberg senest en uke før møtet.

Det kommer opp forslag om navneendring i håp om å få flere medlemmer. I tilfelle dette blir en realitet, medfører det endringer i vedtekter og endringer med en god del arbeide i å få innholdet fra dagens hjemmeside over på eventuell ny hjemmeside. Skal undersøke om det lar seg gjøre å bare skifte navn på sida og å få overført avtalen med klubbinfo over til den "nye" dansegruppa.

Det er flott at styret tenker i alternative baner når det gjelder å få blest om dansegruppa og for å få en bedre rekruttering. Som web-redaktør hadde jeg helst sett at navnet blir uendret. Har sett i mange sammenhenger at navneendringer innen sangkor, musikkkorps og ikke minst innen idrettslag ikke har ført til større rekruttering. Snarere tvert i mot. Bytter en navn forventer kanskje nye medlemmer at det er en annen form for dans som drives og som ikke har relevans til begrepet seniordans. Det er vel seniordans som fortsatt skal utøves?

Kommentarer kan skrives i feltet under hvis du er pålogget med brukernavn og passord 

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse