Dansavslutning vår 2016

Bilde

Ca. 35 dansere hadde tatt turen til Veldrom for å avslutte vinter/vårsemesteret. Etter ca en times dans kunne komiteen med AnneMa, Marit og Synnøve ønske alle vel møtt til sosialt samvær med ost i mange varianter, frukt og kjeks.

Dette så til å være vellykket. Store mengder ost ble fortært til eget medbrakt drikke. En stor takk til de som har stått bak.

Seniodansen i Veldre fungerer godt. Ikke minst takket være AnneMa og Håkons inkluderende lederstil. Her blir alle tatt vare på. Som en påskjønnelse for sitt arbeide fikk de velfortjent hver en pose med flytende blomster fra kasserer Knut Ragnar.

Per refererte hvordan styret ser på utviklingen etter at Veldre Seniordans meldte seg ut av fylkeslaget. I og med at  årsaken til utmeldelsen har forplantet seg til Norsk Seniordans, er det naturlig at Veldre Seniordans også melder seg ut her. Dette er gjort og bekreftelse mottatt.

Konskvensen er at Veldre Seniordans må endre en linje i sine vedtekter der det står at Veldre Seniordans skal være tilsluttet Norsk Seniordans gjennom fylkeslaget. Dette krever et ekstraordinært årsmøte, men i og med at det ikke kom noen motforestillinger blir det sendt ut et brev med E-post til hver enkelt. Her vil det bli forklart hvordan dette løses.

Uansett tilhørlighet begynner vi dansen igjen andre torsdag i september. Håkon ba oss ikke være bekymret for utenfoliggende saker. Vi danser som før og har forsatt glede av dansen både som trim og en sosial faktor i hverdagen.

Så inntil vi møtes - ha en riktig god sommer.

Her er noen bilder som ble uskarpe, men en får gjette seg til hvem og hva det er.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse