Flott tur til Årnes

Bilde
Fridthjof Andersson

Nå er det trivelig å væra lasaron. Å slippe å trave på støvet landevei, å tigge vatn og rom for natten, ja, nå er væla blitt go mot meg.

Ja, hadde vi det ikke godt på turen til Nes Kulturhus på Årnes, hvor Nes Eldresenter presenterte sin seniorkabaret, "Før i Væla"?

For å trekke innholdet i ovennevte refereng litt videre er det godt å være seniordanser på tur. Fint vær, fin veg, fin buss, stødig sjåfør og ikke minst AnneMa som var primus motor for turen. Alt klaffet, turen nedover gikk i løpet av en times tid fra Vikingskipet på Hamar. Verter fra arrangørene sto parat til å ta i mot oss. Bordet var dekket med en porsjon med spekemat, sjokoladefromasj og kaffe. Elever fra Nes videregående skole, helsefag, gjorde en utmerket jobb som verter ved bordene.

Kabareten var et fyrverkeri av gamle slagere som kom som perler på en snor i to og en halv time og som traff publikum med en sentrumsblink. Alle sangene var av de en husket fra ens egen ungdom.

Her ble vi presentert for Juster og Åge Samulelsen, Kari Disen og Arvid Nilsen og ikke minst Fridthjof Andersson i potporiet over kjente Evert Taub-viser.  Frelsesarmeen og Elvis var sjølsagt på plass og mange, mange fler.

Musikken var topp med Ottar Johansen, kjent trekkspiller på øverste plan, som kappelmester. Lys og lyd var av meget god kvalitet. Det er utrolig hva pensjonistene får til.

Tusen takk til Anne Ma som hadde ideen til at Veldre Seniordans fikk være med Eisivapensjonistene på denne turen. Byr det seg en anledning neste år blir vi gjerne med. 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse