Juleavslutning for danserne

Bilde
Tre flittige damer som sto for arrangementet

Veldre Seniordans sin femte jul ble feiret i 12.12.14. Som sedvanelig var det en times dans i forkant før vi benket oss rundt bordene i salongen på Veldrom.

AnneMa, Marit og Kari var drivende krefter i forberedelsene og hadde fått i stand et nydelig koldtbord med noe for en hver smak.

AnneMa ønsket velkommen og stemningen var på topp med en gang. Med rosende ord fikk AnneMa og Håkon overrakt en liten påskjønnelse for sitt engasjement i Veldre Seniordans av formann Per.

De av medlemmene som hadde fyllt runde år i år ble oppropt og fikk sin applaus.

Veldre Seniordans er ikke fem år før 4. oktober 2015, så vi får ta femårsskålen da. For å presisere: Vår skål i går var for den femte juleavslutningen!!!

Et overveldende basarbord ble loddet ut under treffende komentarer. Fin og uskyldig moro. Kasserer Lars var "oppgitt" over dette pengemaset så han syntes vi burde stoppe opp litt så han kunne få utbringe en skål for alle. Tusen takk Lars.

Ellen opplyste at det blir startet en gruppe for sittedans på Buttekvern og ønsket instruktører. De som føler for dette kontakter Ellen.

Til slutt sang vi så Julekveldsvisa og ble ønsket vel hjem med gode ønsker for julen og at vi møtes til nye danseøkter på Veldrom på nyåret av Håkon.

Noen bilder ser dere her. Det er ikke så godt å finne nye motiver fra år til år. Se her


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse