Vi fikk besøk på sesongavslutningen

Bilde
Tre veteraner, Rolf, Ellen og Jostein

Av forskjellige grunner har Jostein og Rolf vært borte fra dansen i vinter, men det var særdeles hyggelig at de kom på avslutningen på Veldrom i dag.

Som før hadde komiteen, AnneMa, Marit og Kari gjort en god jobb med å velge meny og legge alt til rette for en hyggelig kveld. Det virket som dansen før det sosiale laget gjorde godt. Maten gikk ned på høgkant og alle så ut til å trives.

Aage hadde gode historier på lager fra sin aktive karriere som skihopper på isete føre i Holmenkollen sammen med storheter som Arnfinn Bergmann, Torbjørn Falkanger og Henry Amdahl. Videre fikk vi høre om  hans debut på dansparketten på Mørkved skole og om hans eminente bravader som senter og "toppskårer" på fotballbanen. Godt med sjølironi Aage. Odd hadde historier med annet innhold.

Loddsalget gledet kassereren og enkelte forsynte seg vel grovt av gevinstene. Skal ikke nevne navn, Kåre. Fruktkurven, som velvilligst var gitt av EURO-SPAR på Mølla, ble vunnet av Knut eller var det Reidun?

Som seg hør og bør fikk danselederne, AnneMa og Håkon velfortjente gode ord fra Lars. Håkon takket seniordanserne for en positiv holdning. Leder Per takket Svein-Iver for hans pliktoppfyllende virke med å se til at alt er i orden her på Veldrom til dansen begynner. Festkomiteen fikk også noen takkens ord.

Vi møtes til nye dansetrinn 3. september. Ha en riktig god sommer. Se bilder her

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse