Forfattermøte: Madame Nielsen

Bilde

Madame Nielsens nyeste utgivelse, The Monster, har paralysert verden, og i mars kommer den til Norge. I forbindelse med utgivelsen inviterer Fondet for dansk-norsk samarbeid til forfattermøte i unike omgivelser på Lysebu. 

Møt henne søndag 17. mars kl 18.00.

- Gratis inngang, men krever påmelding - 


OM MADAME NILELSEN
I tillegg til å være dansk forfatter, musiker, skuespiller er Madame Nielsen kanskje en av Danmarks mest spennende performancekunstnere. Hun har vokst ut av det multimodale kunstneriske livsverket som startet med Claus Beck-Nielsen, og som siden har tatt form som bl.a. Das Beckwerk, Helge Bille Nielsen og Nielsen. Identitet er en fellesnevner i Madame Nielsens verk, og til sammen har hun 17 utgivelser bak seg.

OM THE MONSTER
Vinteren 1993. En ung europeer oppsøker det legendariske performanceteateret «The Wooster Group» i Soho for å innta scenen og bli den nye Willem Dafoe. Fortiden hans er sløret, og har ingenting foruten en liste med telefonnumre og adresser som noen har gitt ham. Han ringer på et tilfeldig sted og blir tatt med inn i et velourbekledt parallellunivers av et sært blondete vesen i silkepysjamas. Fra dette øyeblikket spaltes romanen og verden i to: mareritt og visjon, kunst og liv, regler og kaos, sex og død.

Ønsker du å spise middag eller et ta et glass på Lysebu Restaurant etter forfattemøtet? Book bord her

Velkommen!

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse