Intessant tur til Värmland 18. september.

Denne siden har vist bilder som for flere år siden ble lastet opp til Google Picasa.

Picasa Webalbums var en bildetjeneste drevet av Google fra 2004 frem til den ble nedlagt 1 mai 2016.

Du kan lese mer om Picasa Webalbums her:
Wiki
picasa.google.com
28 forventningsfulle nordenvenner dro til Värmland med Mads Ljøgodt som lokalguide på bussen og Berit Nafstad Lyftingsmo fortalte om Rolf Edbergs liv og virke. Norden Ullensaker sammen med Frivilligsentralen var arrangører og vi dro for å bli bedre kjent med 
et stykke svensk kultur og kunsthistorie på Sahlstrømsrden. Den er fyllt av minner om merkelige kunstnerskjebner og sterke personligheter. Her levde de tre kunstnersøsknene Anna, Bror og Ida Sahlstrøm.
Etter en god middag og omvisning i hovedbygningen med livfull framføring av "drengen" på gården, dro vi til Konstnargården i Vägsjøfors og Rolf Edbergs sommarstuga hvor han skrev de fleste bøkene sine. Han var forfatter, miljøaktivist og ambassadør i Norge fra 1956-67. 
På landstedet til Edberg, bor og driver nå sønnen og kona et kunstsenter. Vi ble tatt imot med fanfare som Jørgen spilte på neverlur.
Han lager bruksgjenstander i glass, fotograferer og fører fotoene over på glass og hun broderer vakre bilder på symaskinen. Bjørkestammer var nå inspirasjonskilden.
Dette ble en fin dag og folk var fornøyde. 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse