Grunnkurs i Brothers Keeper 3.10.kl. 10 - 15.

Vi har gleden av å invitere til grunnkurs i slektsprogrammet Brothers Keeper.Kurset holdes  i våre lokaler i Øvre Slottsgate 2B i Oslo.

Her kan du se hvor lokalet ligger: Kart

Dato: torsdag 3. oktober 2013

Tid:   10:00 – 15:00

Kursnr: OA-BK-GK-0413. Pris:    kr 400,-

Kurset pleier å bli fort fylt opp så vær ute i god tid! Bindende påmelding sendes kun til kurs@oa.disnorge.no som svar på denne e-posten, med kursnnummer og ditt medlemsnummer.Jeg vil gjerne ha din postadresse i påmeldingen – så det er fint hvis du også kan skrive inn denne.De som får plass på kurset får bekreftelse av påmelding sammen med faktura på kursavgiften.Kursavgiften inkluderer kaffe og ”noe å bite i” pluss en CD med programvare (registrerbar versjon).

 

Følg med på kurskalender  for å se om kurset er fulltegna. Du vil også få opp kurset i møtekalenderen (fra i morgen 5. sept) her: http://oa.disnorge.no/aktiviteter.html?prm=&chm=&dtm=&strOrg=oa

Program:

* Installasjon av programmet og oppsett av program med viktige parameter* Registrere personer og knytte familierelasjoner; partner, barn, foreldre osv.* Hvordan knytte kilder til dataene* Hvordan knytte bilder til dataene* Forhåndsvisning av rapporter* Søkemetoder i programmet* Osv.

Kurset er lagt opp for nybegynnere med grunnleggende bruk av programmet. Deltakerne bør være kjent med generell bruk av PC, m.a.o. at du kan bruke PC-en slik at vi slipper å foreta helt grunnleggende om bruk av PC. Vi vil da komme lengre med å lære selve bruken av slektsprogrammet.Vi forutsetter at deltagerne har med egen PC (bærbar) og noen få personlige data om slekten som evt. kan registreres. Har man ikke egen PC, må enn beregne å sitte ved siden av en som har og vesentlig følge med og selv notere.

CD med programmet (demoversjon) utleveres og det gis bistand i å få programmet riktig installert, klart for bruk. Vi kan bistå med å anskaffe (kjøpes/bestille) fullversjon med bl.a. registrering.

Flere opplysninger om slektsprogrammet finnes på http://www.bkwin.info/

Kursledere: Otto Jørgensen, Lars Lund og Else GranumVed behov for kontakt send e-post til kurs@oa.disnorge.no

 

 

--

Med vennlig hilsen

Kursansvarlig DIS-Oslo/Akershus

Liv Ofsdal

E-post: kurs@oa.disnorge.no

Web: http://oa.disnorge.no/kurskalender


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse