Ut på Tur :)

Dato 26. mai kl. 10:00 - 14:30 Vanskelighetsgrad Krevende Passer spesielt for Voksne, Ungdom, Seniorer Arrangører Ullensaker Turlag, DNT Oslo og Omegn , Ullensaker historielag

 

Ullensaker Turlag ønsker velkommen til å bli med på en lengre tur på våre flotte nymerkede stier i Åmarka i Ullensaker. 

Turen starter ved Borgen barneskole og vi skal gå en rundtur via Åssand, Skinnfellholtet, Oppengjellet, Stordammen og ned til Borgen skole igjen. Åsmarka er et skogområde med mange gode stier og ferdelsårer, fjellrabber og litt myrer innimelleom. Viktig kulturminne er Skinnfellheltet hvor det er mange gravhauger fra jernalderen. Vi har med oss kjentmann fra Ullensaker Historelag som vil gi oss litt påfyll av historisk karakter. 

Turen er på ca 12 km og vi kommer til å bruke ca 4,5 timer på turen. Turen går gjennom lett kupert skogsterreng og passer for de som er fortrolig med å gå ca 12 km.

Ta med godt med drikke, ei god matpakke og godt fottøy for det kan være litt bløtt. 

Parkering/oppmøte, slik kommer du deg dit:

Fin parkering på Borgen barneskole, Gustav Borgens veg 8, 2040 Kløfta

Turen er gratis og åpen for alle.

Turledere: Ann-Mari, Erik, Knut-Jørgen, Inge André og Ingeborg

 

Velkommen med på tur! 

Merk: På våre turer tar vi bilder og noen ganger video som vi benytter i markedsføring i sosiale media og på våre nettsider. Hvis du ikke ønsker å bli avbildet eller publisert på slike medier ber vi deg ta kontakt med en av våre turledere ved turens start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse