Olaug takker for opplevelsen 10.10.

Kjære ælle !12.10.2013

10.oktober vart en stor dag for meg.Ufattelig !

Je hadde søtti der for meg sjøl i da'er og netter, arbe med noe som låg 60-70 år bakover i tid. Visste itte mens det sto på om noon andre noon gong ville bry seg om det je dreiv med.

Så grodde det.

Plutselig nå, over tjue år etter je bynnte har je møtt en anerkjennelse som ligger langt over det je noon gong kunne drømme om.

 

10.oktober. Møte i Historielaget, Trudde itte en gong je kunne få vøri med. Men de overtala meg og fekk meg tel å tru at det gikk an å sitta i rullestol  og komma opp høge trappetrinn med mine 67 kg,. Trudde så at je mest sku sitta der og høre a Berit framføre mitt kåseri om Børli: Med øks og lyre.

Så kom je tel Folkvang. Etter hårt som tida gikk der, tenkte je: Er det sant? Er det bare skryt? Skær je tru det je hører?

Nå er det to daar sea.

Je har fortælt så godt je har kunni tel unga minne om det je opplevde. Dom har sett meg heile tida gjennom åra me ælt sto på. Dom er veldig glade og sier je skar ta tel meg ælle godorda.

Så siger det på meg ei stor kjensle ta takk tel døkk ælle for det de møtte meg med. Kraftige armer som bar meg inn, ælle fine orda som fortælde at det je har brønni for itte sitter att som mas i øra dåre. Je er veldig glad for at hu Berit framførte orda om'n Hans Børli, ælt hu sa og det hu leste ta dikta minne. Det var rart å høre dom lesi opp.

Etter ælt detta kjennes ordet takk så lite og fattigslig.
Kan de skjønne at je er veldig glad for den varmen je vart møtt med, arma som bar, anerkjennelsen, ælle dei gode orda, blikka , håndtrykka og  synet ta ælle som var kommine for å væra med.

Si:  HJERTENS TAKK TEL ÆLLE !  

Helsing Olaugi


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse