Velkommen til Katinkas side

Her på disse sidene følger en presentasjon av meg, en av drivkreftene bak Team Tinka's og Grønlandshundringen.

 

Litt kortversjon: Splitter pine gal (i hvert fall hundegal), en gang kjempesprek men i dag litt mere avmålt i gangen etter et halvt århundre på denne kloden.

Interessefeltet er forholdsvis snevert og ensrettet; Grønlandshund på tur, grønlandshund som trekkhund, grønlandshund og dens opprinnelse og sist men ikke minst det å være sammen med disse flotte hundene som går under betegnelsen grønlandshund. ;-)

Til høyre sees jeg i løpegården på Granheim sammen med et knippe av sorten på midten av 90-tallet. Hunden i armkroken er Tinka's I (Ai).

Under sees jeg på det sprekeste, smaleste og kanskje det galeste.:-) For mange år og kilo siden. Å kjøre 14-spann med en K2 pulk (beregnet på 2 til 3-spann) og ski er kanskje ikke hverdagskost. Og det var definitivt ikke hverdagskost i 85 da disse bildene ble tatt på Hardangervidda.

Må vel innrømme at fjellturen egentlig ble foretatt med et 8-spann sammen med meg og pulken og et 6-spann slede sammen med den avbildede passasjeren. Men hvorfor ikke leke seg litt når forholdene ligger til rette? Og bildene ble jo bra?

 

 

 

Se også:

  
Mine hunder i aktivitetHundene som bor hos megMine nyeste kull

 Del denne siden på Facebook: