Småjentene laga målfest på Kyrkjebø

Småjenter 13/14 7er

Kyrkjebø-Tambar 2-10 (1-4)
1-0 Mathea
1-1 Kyrkjebø
1-2 Sofia
1-3 Karoline
1-4 Ann Oline
1-5 Sjølvmål
1-6 Trine
1-7 Una
1-8 Cerina
2-8 Kyrkjebø
2-9 Trine/Ann Oline
2-10 Una

I dag var det 7ér laget som skulle spille bortekamp mot Kyrkjebø. Svein hadde tatt ut denne troppen:

Stine, Wioletta, Cerina, Silvia, Trine, Una, Ann Oline, Mathea Victoria, Karoline, Fride og Sofia. Dorthea var med som heiagjeng då ho ikke kunne spille pga skade.

Da vi ankom stadion/bana, fikk mange av jentene seg et lite sjokk....det var gressbane og størrelsen var litt mer enn en 5èr bane. Det var humpete og det fikk jentene merke når kampen var igang.

Jentene gikk på med godt mot, og første målet kom etter 7 min. Fride la en pasning inn mot mål og Mathea kunne bare styre den inn.  Etter 11 minutt stod det plutselig 1-1. 
Så et nytt mål for Tambar, der Fride gir en pasning til Sofia som setter den fint i mål. I det 24 minutt, får Karoline ballen og setter den i mål, det står nå 1-3.

Nå kom målene på rekke og rad, så jeg gav opp med å følge med på tidspunktet målene kom, da jeg hadde nok med å følge med på målene.Rett etterpå la Ann Oline på til 1-4. Det var pauseresultatet.

Etter å ha fått i seg litt frukt i pausen, var jentene klar for 2 omgang. Vi begynte 2 omgang som vi gjorde i 1 omgang, rett i angrep. Med ei bane (plen) som ikke spilte på lag med ballen, ble det mye hit og dit, men etter noen få minutter var Tambar i angrep som resulterte i et selvmål og vi ledet 1-5.

1-6 kom på corner, Fride la en fin ball inn foran mål som Trine putta i mål. Så var det en forsvarer sin tur, Una smeller til og det står 1-7.

Midt i andre omgang får Tambar et kast fra litt over midtbanen. Dette tar Cerina, og hun kaster like godt i mål via en Kyrkjebø spiller. (Sier litt om hvor liten banen er), men et langt og nydelig kast som ender i mål. Det står 1-8.

Kyrkjebø reduserer til 2-8 etter ca 20 minutt.  

10 minutter før slutt, får Trine ballen og fyrer av, den sneier borti Ann Oline og i mål, det står 2-9 og vi krediterer begge to for målet.

4 minutter senere er det Una som setter sluttresultatet, det står 2-10.

En spesiell kamp for jentene, da det ikke var enkelt å få til "spill", det ble mange lange baller og de som var sterkest fikk målsjangsene. Alle jentene var med på å sikre denne solide seieren på en bane som var veldig vanskelig å spille på.

Forza Tambar !

Ref.: Ann Kristin Nigardsøy


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse