Nok ein god kamp av småjentelaget

Tambar sitt småjentelag spela nok ein god kamp, då dei møtte Førde 2 på Naustdal stadion tirsdag kveld. Jentene leda 1-0 til pause, og var også oppe i 2-1 leiing i andre omgang.

Trenar Svein Arne Nordheim var nøgd med jentene, og har sendt oss denne oppsummeringa av kampen:

Tambarskjelvar J13/14 - Førde 2   2-2 (1-0)
 
Nok en tett og jevn kamp for småjentelaget, da dei i kveld møtte Førde 2. Og som i forrige veke, så ble det 2-2 i en spennende kamp. 
 
Jentene spelte ein god første omgang, og det var ikkje ufortjent at Fride førte laget opp i en 1-0 ledelse. En ledelse som stod seg til pause.
I andre omgang kom Førde en del mer med i kampen, og etter en litt uheldig hands inne i straffefeltet, ble Førde tildelt straffe. Den satte dei, men vår målvakt Stine var ikkje langt unna og ta den.
 
Men, Tambarjentene ga ikkje opp, og gjekk igjen opp i ledelsen, da Sofia vant en duell høgt oppe i banen. Ballen falt ned til Fride, som scoret sikkert.
Men, igjen reduserte Førde. Lang ball opp treffer Una i bakhodet, ballen detter rett i beina på ein Førdespelar som set den kontant i mål. Utur......men sånt som skjer.
 
Sekunder før slutt skyter Fride 10 cm utanfor Førde sitt mål, men flaksen var ikkje med oss der.
Fleire mål vart det ikkje, og nok ein gang ble det uavgjort. Men, jentene nekter og tape kamper, og kjempeinnsatsen deres kommer snart til å resultere i seier.
 
Vel blåst jenter!

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse