Ny seier til smågutelaget, vann borte mot Høyang

Bilde: Simon Dobbe Personbråten, Tambar G13/14. (Arkiv)

Tambar G13/14 sitt 11er lag tok ein ny seier, då laget møtte Høyang på bortebane søndag.

SMG 13/14, 11-er

Høyang - Tambar 1-5 (0-2)
0-1 Bendik
0-2 Hallvard
1-2 Høyang str
1-3 Emil
1-4 Hallvard
1-5 Hallvard

Søndag tok gutane turen til Høyang for nest siste seriekamp i vårsesongen. Med tidleg kampstart (kl 12.00) gikk Tambargutane rett i angrep fra første spark. Og omtrent før minuttet var gått, hadde Bendik fått ballen i nota. Flott start på kampen.

Høyang visste seg som eit godt lag, og de produserte flere store sjanser igjennom heile førsteomgangen. Men utrettelig jobbing av gutane, samt ein god målvakt, og litt tur, gjorde til at vi holdt tett bakover. Og når vi på eit godt gjennomspel finner Hallvard, som nikker ballen forbi målvakta, og deretter setter ballen i mål, kan vi gå til pause med 2-0 ledelse.

Andreomgangen startet litt nølende, og uheldigvis får Høyang tildelt straffe (korrekt sådan) som dei setter i mål. Redusering til 1-2, og ny spenning.

Nå stod kampen og vippet, og begge lag var kapable til å putte flere mål. Likevel var det Tambar som økte, da mange gode valg offensivt gjorde til at Emil ble spilt igjennom. Iskaldt setter han ballen tilside for målvakta og i mål til 3-1 ledelse.

Herfra og ut såg det ut til at Høyang gav litt opp, og angrepene deres ble meir sporadiske. Tambar fikk til eit par nye flotte overganger, og Hallvard la på til både 4-1 og 5-1.

Gutane la ned en kjempejobb, og kvaliteten i laget ble nok engang toneangivende resultatmessig. Laget er nå helt i toppen i sin avd, og imponerer oss gang på gang.

Ref: Svein Arne Nordheim


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse