Nok ein seier for smågutelaget - vann 6-1 mot Førde 2

Bilde: Hallvard scora heile fem mål då Tambar G13/14 vann mot Førde 2.

Med sin tredje seier på rad, klatrer Tambar G13/14 sitt 11er lag til andre plass på tabellen.

G 13/14 11-er:

Tambar - Førde 2   6-1 (2-0)

1-0 Hallvard
2-0 Truls
2-1 Førde
3-1 Hallvard
4-1 Hallvard
5-1 Hallvard
6-1 Hallvard

I en fremskutt kamp i 5 serierunde, vant Tambargutane heimekampen mot Førde 2 onsdag kveld. Innmarsj på stadion til tonene av Champions league hymnen, oppstilling foran publikum med påfølgende navneopprop, satte en fin ramme før kampen. Her skal Espen ha stor kredit for at han stilte opp for oss.

I en heller dårlig kamp, sett med trenerene sine auge, tok dei ut nok til at det ble komfortabelt til slutt. Årsak kan nok være at det var tredje kampen på 4 dager, fjelltur og påfølgende bading/soling samme dag.

Det var lenge stillingskrig, der varmen satte sitt preg på tempoet. Drikkepauser var innlagt, og det bar mot pause. Men Tambargutane skulle likevel klare å få med seg en 2-målsledelse inn, da Hallvard og Truls puttet 1 kvar.

Andre omgang startet med en helt korrekt straffe til Førde, og den ble satt sikkert i mål. Redusering og ny spenning. Men, Førde slapp egentlig aldri til nokon målsjanser, og litt etter litt begynte Tambar å produsere meir og meir. Uten det store finspelet, klarte likevel Tambar å putte på ytterligere 4, alle signert Hallvard. 

Nye 3 poeng i boks, og hadde nokon sagt at vi skulle ha 10 poeng etter 5 runder, hadde vi nok ikkje helt trudd på det.

Tambargutane befestet med dette sin finfine 2 plass på tabellen, og dei slutter aldri å overraske oss. Vi har eit lag, der 70-80 % er 13-åringer, og likevel hevder de seg mot lag som nesten har reine 14-årslag. Og vi har en 3-4 14-åringer som utfyller laget på en veldig fin måte. Blir en spennende fortsettelse.....

Disse var med:

Tobias (målvakt)
Sander (back)
Marius (back)
Simon (midtstopper)
Thomas (midtstopper)
Truls (midtbane)
Martin (midtbane)
Emil (midtbane)
Matias (kant)
Bendik (kant)
Hallvard (spiss)
Lars Iver (målvakt)
Håvard (back)
Oliver (kant)

Ref: Svein Arne Nordheim


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse