Tambar med storseier mot Eid 2

Tambar G13/14 sitt 11er lag klatra opp på 2.plass på tabellen etter storseieren mot Eid 2 søndag.

G13/14 11-er

Eid 2 - Tambar 1-7 (1-4)

1-0 Eid
1-1 Hallvard
1-2 Hallvard
1-3 Truls
1-4 Hallvard
1-5 Martin
1-6 Hallvard
1-7 Martin

Gutane tok turen til Nordfjoreid igjen for bortekamp mot det andre Eid laget i vår divisjon. Kampen ble spilt i eit nydelig vær, der dommer la inn en drikkepause i kvar omgang.

Kampen startet ganske jevn, og Tambar kom til kampens første sjanse. Dessverre uten resultat. Gradvis synes vi Tambargutane fikk meir og meir grep om kampen, men ut av intet, så gikk heimelaget opp til 1-0. En scoring som  nok var offside, men men.

Tambar fortsatte likevel å ta grep, og etter eit flott angrep fikk Tambar nettkjenning. Dessverre hårfin offside, og annulert. Like etter kom endelig reduseringen, og knappe minuttet etter gikk Tambar opp til 2-1.
Nå virket heimelaget litt preget, og Tambar pøste på med enda eit par nettkjenninger. 4-1 til pause og god kontroll på kampen.

Andre omgang startet litt som første, men 3 kjappe mål av Tambargutane midtvegs gjorde at gutane tok en grei 7-1 seier. Og etter sjansebonanzaen i andre omgang hadde det ikkje vært noko og seie på om det hadde blitt en 4-5 mål til. God kamp.

Så litt om spelarane:

Bak står Tobias en god kamp, men hadde ikkje så mykje og henge fingrene i. På backene speler en omskolert Sander veldig bra, og på andre siden rydder Marius (Davide) opp i det meste som kjem. Backene har fin stigning i kvar kamp.
Stopperparet vårt, Thomas og Simon, blir meir og meir samspilte og er vanskelige å passere. Utfyller kvarandre svært bra, og har god oversikt i pasningsspillet. I en 4-2-3-1 formasjon finner vi Martin og Truls i den litt mer defensive midtbanerolla. De kriger, de strør pasninger, de utfordrer og de scorer. Veldig bra.
På kantene har vi Bendik og Matias (Håvard) som jobber utrettelig, defensivt som offensivt. Med litt mer tur hadde Bendik puttet eit par, men kjem til sjanser. De gjør seg også ofte spelbare i kontrollert spel. Emil i den offensive midtbanerolla er eit stadig uromoment, god med ball og jobber konstant. Veldig bra tilvekst.
Og fremme har vi Hallvard, en spiss som er eitkvart lags store mareritt i lange perioder. 

Tambar gutane er nå oppe på 2 plass i sin divisjon, og vi blir meir og meir overbevist om at vi valgte rett når vi meldte dei på i øverste divisjon 11-er fotball, smågut. Dei har finfin stigning for kvar kamp.

Neste kamp er heime førstkommende onsdag mot Førde 2, så møt opp og heie på gutane.

Resultater og tabell

Ref: Svein Arne Nordheim 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse