Smågutelaget avslutta ein god sesong med seier mot Førde

Mandag kveld spela smågutelaget til Tambar sin siste kamp for sesongen, ein sesong som har vore god for trener Svein Arne Nordheim og laget.
Laget vann sin avdeling i 2.divisjon suverent i vårsesongen, og har i haust spela 1.divisjonsfotball. Også her har laget til dei grader hevda seg, og enda på ein sterk 2.plass bak vinnar Loen.

Trenar Nordheim har sendt oss fyljande rapport frå lagets siste kamp:

" Førde SMG - Tambar SMG 2-4 ( 1-2 )

Tambar smågutane var i Førde mandagskvelden for årets siste seriekamp i 1 divisjon. Værgudane var ikkje frå si beste side, da det bøttet ned med regn fra start til mål. Dette var nok også ein liten årsak til at det heilt store spelet uteble, men nok engang så tok Tambar med seg alle poenga.

Førde, som i denne kampen hadde hentet inn flere satsningslagspelarar, baud på atskillig meir motstand enn i det omvendte oppgjøret ( 9-0 til Tambar ). Og dette gjorde nok til at kampen blei en mykje jevnare affære.

Etter stillingskrig første del av kampen, med lite målsjansar, kom det etterkvart 3 kjappe mål, 2 til Tambar og 1 til Førde. Michael åpnet kontoen med eit flott mål eit innlegg frå Daniel, og rett etter nikket Mathias ballen i nota etter eit hjørnespark av Sander N, Førde fekk si redusering rett etter, men resultatet stod seg til pause.

Andre omgang startet med mer markant Tambar overtak, der gutane etterkvart produserte mer sjanser. Likevel var det Førde som scoret på eit frispark, der ballen traff en av våre i muren og gav den retningsforandring. Ballen smaug seg litt til siden for Alexander.
Etter dette, så produserte Tambar fortsatt en del sjansar, men det var først helt på slutten at avgjørelsen kom. Etter ein fin "stikkar" frå Daniel til Sander N, som åpnet forsvaret, plasserte sistnevnte ballen kontant i mål. Rett etterpå fyrte August av på eit frispark, der målvakta måtte gi retur ut i farleg rom. Returen tok Daniel seg av, da han sette ballen kontant i nettet.

Alt i alt, en fortjent seier, men spelemessig kan vi nok en hel del bedre. Været må nok ta litt av skylda, da gutane sleit litt med mottak og pasningsspel. Synes også vi stod godt imot det som kom fra Førde, da dei fekk lite målsjansar på oss. Men, vi har hatt en del sliteseiere i det siste, og det viser tross alt høg moral i laget.

Pga sykdom og skade, måtte Martin Personbråten på 12 år trå til for oss idag også, og gjorde en framifrå jobb.

Disse 10 var med på og avslutte sesongen for Tambar :

Alexander Tybura
Eirik Bygstad
August Thingnes
Emil Røyseth
Mathias Gamlestøl
Sander Nordheim
Daniel Heggelund
Rodney Lending
Michael Johannessen
Martin Personbråten.

Tambar smågutane var kun «fattige» 3 små poeng fra og nå til KM finalen, så dette har vært ein framifrå sesong.

Takk for innsatsen. "

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse