Stjernetreff frå Sander avgjorde mot Stryn

Smågutelaget kunne returnere med tre poeng etter kamp mot Stryn i går kveld, og trenar Svein Arne Nordheim har sendt oss dette fyldige referatet frå Kampen:

" Stryn SMG – Tambarskjelvar SMG 0-1

Stryn og Tambar-smågutane møttes mandagskvelden i Stryn for seriekamp 1 divisjon.
Om det var høstferien eller pausen i kampoppsettet som gjorde utslaget, er ikkje godt og seie, men Tambargutane var eit godt stykke ifra sitt vanlege nivå.
Dette ble en slitekamp i fra start til slutt, med mykje duellspel. At vi likevel tok med oss alle poengene, vitner om karakterstyrke i denne gjengen.

Kampen, som nevnt over, startet rotete og oppjaget, og sjølv om Tambar ikkje slapp til Stryn med målsjanser, var det lite vi fekk til andre vegen også.
Emil hadde eit godt forsøk som Stryn så vidt fekk reddet på streken. Omgangens beholdning ble nok frisparkmålet til Sander N, som fra ca 14-15 m limte ballen i krysset. Ei flott scoring, som også skulle vise seg og bli kampens einaste.

Andre omgang startet på samme måten som første omgang, fortsatt med mykje duellspel.
Men, vi skapte en del meir sjanser i andre omgang, bl.a. headet August i stolpen for så og sjå at ballen trillet på streken forbi den andre stolpen.
Vi var også igjennom 2-3 ganger aleine med Stryn si målvakt, men utan hell. Defensivt så er det som vanleg pottetett, og vi tar vel ikkje mykje feil om vi seier at Stryn hadde 0 målsjanser.

Vel, vi reiste heim igjen med 3 poeng, og det var det vi var i Stryn for og hente.
Så får vi heve oss eit hakk eller to til neste kamp.

Nå har gutane 6 seiere, 1 uavgjort og 1 tap hittil i 1 divisjon, 19 poeng og 27-7 i målforskjell, så dei imponerer meg stadig.

Disse gutane var med:
Alexander Tybura
Emil S Røyseth
August C Thingnes
Eirik Bygstad
Mathias E Gamlestøl
Sander K Nordheim
Daniel S Heggelund
Rodney S Lending
Michael Johannessen

Og som dere ser av antallet, så hadde vi dessverre ingen reserver med.
Men, dei holdt seg skadefrie, så det gikk bra.

Vel gjennomført gutar! "

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse