Smågutelaget med 9-0 seier mot Førde

Tambar møtte Førde til kamp i 1.divisjon på Naustdal stadion mandag kveld, og Tambargutane laga målfest mot laget frå Førde.
Trenar Svein Arne Nordheim har sendt oss denne rapporten frå kampen:

" Tambar smågutane vant heile 9-0 mot Førde 1 sine smågutar mandagskvelden.
Dette var stort sett envegskjøring fra start til mål. Førde hadde lite og stille opp med, og Tambar vant ein fullt fortjent seier.
Etter en litt rotete start, så løsnet det skikkelig midtvegs i første omgang. Mykje flotte angrepsspel krydret med eit solid forsvarsspel, gjorde at Tambar kunne gå til pause med solide 5-0.
Andre omgangen ble noko meir rotete, men det er vel naturleg når ein allerede leder 5-0. Likevel, så puttet gutane på 4 nye mål, og tilslutt sto det 9-0 i protokollen.

Tambar gutane er solide over heile linja, motstandarane får knapt komme til målsjansar, midtbana jobber godt og har mange fine opprullingar, både sentralt og på sidene, mens helt oppe har vi eit skikkelig uromement av en spiss.
Når ein i tillegg veit at laget vårt består av 50/50 med 13 og 14 åringar, mens motstandarane ofte har reine 14 årslag, så ser vi kva som bur i disse gutane. Stooor applaus til dei.

Etter eit sjukefråfall, hentet vi inn en erstatter fra G12 laget, Martin Personbråten. Han fikk prøve seg dei siste 15 minuttane, og gorde sine saker bra.
Ellers stilte vi med den vante gjengen.

Disse scoret denne gang:
Daniel (4), Michael (4) og August (1).

Tambar har fått ein flott start i 1 divisjon, og med 4 seiere av 5 mulige ligger dei i øverste sjiktet av tabellen så langt. "

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse