SMG: Tambar med målkalas mot Jølster

Smågutelaget returnerte frå Jølster med tre poeng etter at laget tok ein ny storseier mot eit lag i sin avdeling. Laget kan no sjå fram til haustsesongen og 1.divisjon, og vil trulig få meir jamne lag å spele mot.

Trenar Svein Arne Nordheim seier dette om den målrike kampen på Jølster:

" Tambar smågutane reiste seg raskt etter poengtapet i forrige runde, da dei valset over Jølster og vant 24-2 på bortebane tirsdagskvelden.

Tambarsmågutane tok turen til Jølster tirsdagskvelden for å få revansjert poengtapet i forrige runde. Og, det ble som i mange tidlegare kampar i år, en fullstendig utklassing. Tambargutane gav seg ikkje før dei hadde puttet 24 baller i mål bak Jølster sin målvakt.
Etter en første omgang med mykje flott spel og flotte mål, kunne Tambar gå til pause med ein 10-0 ledelse. Og det ble ikkje noko dårlegare i andre omgang, så når dommeren bles av kampen, sto det heile 24-2 til Tambar.
Foruten at Tambar var fullstendig overlegne, vil eg trekke fram at 7-8 av målene kom etter hjørnespark. Dette er veldig bra, og viser en bra aggresivitet foran mål på dødballer.
Tambarsmågutane er også veldig aggresive, har godt pasningsspel, gode gjennomløpspasninger, innlegg fra sidene osv…dette er nok den store forskjellen på Tambar og motstanderne vi møter i denne avdelingen.

Tambar gutane er med dette så godt som avdelingsvinnere, og rykker da opp i 1 divisjon til høsten. Der skal det settes sammen 2 avdelinger med 6 lag i kvar. Disse avdelingene består av dei 12 beste laga i Sogn og Fjordane. Regner da med at det blir en helt annen motstand enn vi har opplevd i vårsesongen.
Men, all ære til gutane, det er ikkje ulovleg å være treningsvillige og samtidig høste resultater ut ifra det.
Flott innsats og en kjempefin gjeng.

Disse var med til Jølster:
Thomas, August, Mathias, Martin, Sander, Emil, Samson, Daniel, Håvard, Jesper, Elias, Rodney. "

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse