Mykje god innsats av Tambarlaga denne veka

Onsdag Klasse G11:
Tambar - Førde 5  12-2 (4-0)

Torsdag klasse G12:
Jølster G12 - Tambar G11 4-4 (3-1)

Onsdag tok Tambargutane imot Førde 5 til dyst i Naustdal. I en kamp som Tambar vant heile 12-2, var det rett og slett klasseforskjell utover i kampen. Når gutane først bestemmer seg for "tiki taka" fotball, er det en fryd for auget og sjå på. Pasningsspill av ypperste sort. Og målene som scores, er ikkje tilfeldige langskudd eller feil fra motstander. Gutane kjører på langs sidene, masse kombinasjoner og flotte avslutninger. Veldig bra.

Torsdag var det så tur til Vassenden og kamp mot dei 1 år eldre gutane til Jølster. Dette ble en mykje tettare kamp, og til pause ledet Jølster 3-1. Likevel var spelet bra, og innsatsen av ytterste merke. Siden vi pleier å ha gode andre omganger, bestemte vi oss for at denne omgangen skulle vi vinne. Jølster gikk tidleg opp til 4-1, men Tambargutane nekta å resignere. Sakte men sikkert kom løpskrafta til gutane til sin rett, og gutane reduserte både til 2-4 og 3-4. Så i siste minutt hamrer Simon ballen i mål fra frispark, og 4-4 var eit faktum. Vel fortjent mot eit lag som har vunnet dei fleste kampene sine i haust.

( Referat: Svein Arne Nordheim )

 

Fleire resultat i kampar der Tambarlag har vore involvert:

J11 Tambar-Førde 6 1-0
Sjå eigen sak frå kampen lenger nede på sida.

G13/14 7er Tambar-Askvoll/Holmedal 12-5
Tambar tok ein klar seier mot gutane frå Askvoll, og hadde full kontroll gjennom heile kampen. Tambar ligg på 4.plass på tabellen.

J15/16 Tambar/Eikefjord-Gaular 11-1 (0-1)
Etter at Tambar/Eikefjord låg under 0-1 til pause, tok laget fullstendig over i andre omgang. Med heile elleve mål i denne omgangen, vart det reine målfesten på stadion denne kvelden.

G12 Tambar-Kvammen 2-5 (2-2)
Tambar åpna best i denne kampen, og leda ei stund ut i første omgang 2-0. Kvammen kom tilbake i kampen, og reduserte to gonger før pause. I andre omgang butta det litt imot for Tambargutane, og gjestane kunne gå av bana med ein 5-2 seier.

J12 Tambar-Dale 6-0 (2-0)
Tambarjentene fekk revansje for tapet laget hadde mot kveldens gjester på bortebane, då dei tapte 2-3. I kampen på stadion torsdag kveld, hadde laget full kontroll frå fyrste spark på ballen. Laget scora seks fine mål, og kunne ha sett fleire mål i nota etter mange store målsjanser.
Dette var nok ein av dei beste kampane til Tambarjentene i år, der spelet ute på grasmatta var av meget god kvalitet.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse