Tambar Fotball arrangerer NFF C-lisens trenerkurs

Tambar Fotball arrangerer NFF C-lisens trenerkurs del 3 i Naustdal i mars. Trenerkurset vert arrangert i samarbeid med Sogn og Fjordane Fotballkrets.

Tambar Fotball har som mål at alle trenarar i klubben skal ha, eller ta, C-lisens trenerkurs del 1-2-3-4. Også Norges Fotballforbund har dette som ei målsetting i sin handlingsplan 2012-2015.

" I NFFs handlingsplan 2012 – 2015 er det et eksplisitt mål at i alle klubber med barne- og ungdomsavdelinger i Norge:

Skal ha en trener på hvert årstrinn i barne- og ungdomsfotballen med C-trenerkompetanse.
Alle trenerne i barnefotballen skal ha deltatt på barnefotballkvelden, samt å ha fullført delkurs 1 og følgelig ha autorisasjon som Barnefotballtrener.
Alle trenere i ungdomsfotballen skal ha deltatt på ungdomsfotballkvelden, samt å ha fullført ett av delkursene 3 eller 4.
For en mamma- og pappatrener vil det være gunstig å ta et delkurs for så å praktisere med sitt lag i ett til to år. Så går en videre på neste delkurs. Dette vil øke sjansene for å bli en god barne– og ungdomstrener.

Følgelig: du sier ja til å være trener for de aller yngste. Ta Delkurs 1 – Barnefotballkurset for så å praktisere som trener i ett eller to år.

Når spillerne dine blir 9 år – tar du delkurs 2: Barnefotballen – flest mulig lengst mulig. Slik fortsetter du. "

Trenarkurset i Naustdal vert arrangert 21-22. mars, så set av desse datoen i kalendaren allerede no. Trenerkurset er GRATIS !
NFF C-lisens del 3: http://www.fotball.no/Utdanning-og-kompetanse/Trener/NFF_C-lisens/Trener-1-delkurs-3/

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse