6.divisjon: Tambar tapte mot Florø 4 i kveld

Tambar sitt a-lag måtte reise tomhendt heim frå Florø i kveld etter at laget gjekk på eit surt nederlag mot Florø sitt fjerdelag. Rett nok mangla Tambar ein del av sine faste spelarar, men alikevel hadde vel dei færraste trudd at Florølaget skulle ta sine første poeng for sesongen akkurat mot Tambar.
Gunnstein Vefring var dagens spelande lagleiar, og han har sendt oss fyljande refferat frå kveldens kamp:

1.omg
Tambar startar kampen i sin vante 3-5-2 formasjon, vi pressar alt for høgt i bana i starten av kampen og får to raske mål imot, begge er gjennomspelingar i midten der angripar kjem aleine mot keeper. To endringar vert gjort på stillinga 2-0 Joar kjem inn som midtstoppar og Anders Aase tar over som anker på midten, situasjonen betra seg litt, og vi har god kontroll bakover resten av denne omgangen.
Offansivt var omgangen prega av at ein trekk seg litt i duellar mot tøffe florøværingar, og eit florølag som var raske i omstillinga, låg kompakt og hindra Tambar i å spele ball offansivt, mange av angrepa ebba derfor ut i Tambarpasningar som vart brutt eller dribleraid som gjekk i dass.

2.omg
Vi held på 3-5-2 formasjonen

Vi får to mål denne omgangen, Florø får eitt. Florø burde kanskje hatt 10, men ein sliten Ole.B har plassert seg i mål, og sto etter eget utsagn "som ein påle". Definisjonen på påle er "En påle är en stock, oftast nedkörd i marken". Det kan tyde på at pålen var nedkjørt på akkurat rett plass i så tilfelle.
Med 1 mann i manko 35 minuttar av andre omgang, vert det ein omgang med mykje slitne spelarar og lite finspel. Kampen ebbar ut til Florøsiger 3-2.

Oppsummering
Vi pressar for høgt, mot ein kompakt motstandar og blir tatt på kontringar i 1.omg.
Heile laget gjer dårlege val i pressa situasjonar, etterkvart som tida går vert vi meir frustrerte og utolmodige og rettar negativt fokus på dommar og kvarandre, istaden for å hjelpe kvarandre til å spele bedre.
Alt i alt ein fortjent Florø siger. mot eit Tambarlag som presterar langt under pari.

Desse var delaktige i kampen:
Ole Bertil Elvebakk
Andre Sølvberg
Gunnstein Vefring
Joar Vefring
Kristoffer Hammarset
Iben Munkvold
Jørgen Helgheim
Nicolai Sundbye
Henrik Aase
Anders Aase
Joakim Engebø
Andreas Vatne
Henrik Hundershagen

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse