Gutelaget med god kamp og seier mot Balestrand

Klasse G 15/17

Tambar - Balestrand 2-0 (2-0)
1-0 Sander
2-0 Michael

Godt gjennomført kamp av guttelaget i kveld, da dei vant 2-0 heime mot Balestrand. Kampen ble spelt som 9-er kamp. Vi valgte og å benytte 7-er mål slik at vi slapp en slik parodikamp med 15-20 mål. Dette her er mykje bedre for utviklingen av spelarane, der dei faktisk må spele seg til sjanser istedenfor å berre stå og skyte på eit stort mål.

Vi valgte en 3-4-1 formasjon fra start, der vi var opptatt av 2 ting : presse samlet med tette markeringer samt gjøre oss spelbare for kvarandre. Dette fungerte til tider bra. Gutane jobbet iherdig kampen igjennom, og foruten en stor sjanse til Balestrand i andre omgang, så slapp vi motstanderen svært lite til.

Kampen startet med straffe allerede etter 10 sekunder da Michael ble felt. Dessverre så ble det straffebom.

Tambar fortsatte å trykke, og eit stykke ut i kampen fekk Sander litt rom og plasserte ballen nede med stolpen.  1-0 og fortjent ledelse. Laget fortsatte med høgt press, og ca 10 min senere, så snappet Michael opp ballen, siktet inn og økte ledelsen til 2-0.

Dette ble også pauseresultatet.

Andre omgang ble mer stillingskrig, der det ble skapt lite store sjanser. Tambar hadde vel en 2-3 som kunne gitt uttelling, mens Balestrand hadde en der dei regelrett bommet på åpe mål.

Alt i alt var det en fortjent seier.

Lite skår i gleden var at Henrik Grønfur måtte ut etter få minutt med skade.

Vi hadde og med 2 hospitanter ( Magnus, Jørgen) som klarte seg svært bra.

Disse var med:
Marco, Ole Johan, Mattheus, Daniel, Sander, Mathias, Henrik, Michael, Magnus, Per Helge, Jørgen og Harald Johannes.

Ref: Svein Arne Nordheim.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse