G12 med seier i sin fyrste 9er kamp

Tambar G12 var fyrst ut med kamp på Naustdal stadion denne sesongen, då dei spelte årets første seriekamp mot Førde 4 torsdag kveld.
G12 spelar 9er fotball denne sesongen, og laget klarte seg godt med debuten på stadion denne kvelden. Trener Svein Arne Nordheim har oppsumert kampen slik:

G12 9er
Tambar-Førde 2-1 (1-0)
 
 
Årets første seriekamp i kl G12 er unnagjort, dette året i 9-er fotball. Og Tambargutane gjekk seirende ut av kampen med 2-1. 
 
Tambargutane startet kampen bra, og burde strengt tatt ledet med både 3 og 4 mål ved halvtid. Stolpeskudd, åleine med målvakt, 2-3 skudd rett på målvakt eller rett utenfor. Alt i alt en bra førsteomgang sjølv om det helt store spelet uteble. Men, 1 mål ble det, og 1-0 til pause.
 
Andre omgang startet med en ny scoring, og no trudde vel dei fleste at dette var avgjort. Men, Førde kjempet seg inn i kampen igjen, og var farlig frempå eit par ganger. Og til slutt så fekk dei scoring, som medførte mykje spenning på slutten av kampen. Skal og nevne at Tambar hadde vel så mange sjanser i andre omgang.
 
Men, det ebbet ut med 2-1 seier til Tambargutane. Spelemessig  har vi mykje å gå på, og vi må jobbe enda meir med avslutningene våre. Vi hadde og 2 spelarar som stod over pga sykdom.
Men, seier 2-1 i serieåpningen tar vi med oss.
 
God dommer var Dan Joar Vårdal Høiås.
 
Disse var med: Tobias, Hallvard, Mathias, Håvard, Truls, Simon, Thomas, Kristian, Sander og Isak.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse