Pølse

Pølsene vil samles i løpet av sesongen, og vil medføre en overaskelse på såvel julebord som avslutning. Konkurransen vil ganske enkelt kalles Pølse og det er kun seriekamper som er tellende. Det er webansvarlig som har eneste stemme i Pølse.

1: Bandits beste (eventuelt dårligste) 3 pølser/antipølser
2: Bandits nest beste (eventuelt nest dårligste) 2 pølser/antipølser
3: Bandits tredje beste (eventuelt tredje dårligste) 1 pølse/antipølse

Regler for Pølse

Bilde
  1. Webredaktør har fullstendig suverenitet og er diktator.
  2. Det deles ut totalt 6 pølser (3+2+1) hver kamp. Er innsatsen begredelig kan færre pølser deles ut, eventuellt deles det ut anti-pølser ved særlig begredelige prestasjoner.
  3. Webredaktør kan delegere oppgaven til en stedfortreder.
  4. Det er lov til å forsøke å påvirke Webredaktør økonomisk.
  5. Webredaktør har til enhver tid lov til å endre reglement.
  6. Pølser som er lagt ut på Internett kan kun klages på påfølgende dag, om man skulle være uenig. Begrunnelse kreves.

Pølse 2007-2008

SPILLER PØLSER
Bjørn Kåre
 
Christian
 
Espen
3
Faxe
 
Geir
 
Håvard
 
Inge
4
Jan Roger
 
Jardar
 
Jukka
 
Julian 1
Jorge
 
Jørgen
7

Maxin

 
Morten V.
 
Ola
 
Per Morten
 
Petter
 
Rune
-2
Svein
5
Terje
 
Thomas
 
Tore
 

 

Storspiser sesongslutt:

Jørgen 

Kamp:

5. Hjemme mot Hippos
Brukbar kamp dette. Hippos er et greit lag å møte, selv om de ga oss en smule motstand de siste minuttene. 3 pølser går denne gangen til Svein, som faktisk klarte å holde nullen! :) To pølser går til 'Vifta' Nesvold, som gang på gang viser at han kan være med både 'oppi' og 'nedi'. Siste pølsa går til Baker'n, som gikk inn i utvisningsboksen og gjorde seg klar for å sone to-minutteren til Jan-Roger!

4. Hjemme mot Atlantic
Gutta var tilbake i form, selv om kun litt i overkant av to rekker møtte opp. Kampens lirare var helt klart Baker'n med to scoringer => 3 pølser. Kleve trekkes 2 pølser for sine tre utvisninger, samt at Svein trekkes 1 pølse for noen småfeil (mente selv at han fortjente trekk).

3. Borte mot Firefighters
En bedre kamp fra Bandits må en lete lenge etter. Men pga av at J.R. ikke møtte, tapte vi desverre kampen! Stillingen ble forøvrig 7-5, og da fikk brannvesnet inn de siste to i løpet av de tre siste minuttene. 3 pølser går denne gangen til Jørgen, som viser at han henger på både fremover og bakover under kampen. 2 pølser går til Svein som voktet buret på en helt okey måte. Den siste pølsen går til Julian som virkelig stod på under hele kampen.

2. Borte mot Tiller
Merkelig kamp. Og det deles overhodet ikke ut pølser. Katastrofalt spill av Bandits...!!!!!!!!

1. Hjemme mot Bambi
Bandittene var usikre før kampen hva det enorme inntaket av juleribbe hadde gjort med formen. 4-6 tap betyr at det gikk greit nok, mot et lag som slo oss sønder og sammen for ett par sesonger siden. 1 pølse går denne gangen til Svein, som hadde en brukbart bra kamp i buret. 2 pølser går til Jørgen, som var punch fremover og jobba bra hjem! Espen er virkelig i vinden om dagen, og belønnes denne gang med tre pølser. Grattis boys!!
 Den siden du er på nå ble sist oppdatert 2/4-2008

Gå til hovedsiden for siste nytt

 Del denne siden på Facebook: