Nidaros Roller Derby spiller viktige kamper i USA denne helga

(Kl. 20.55)
Skøytekretsens Nidaros Roller Derby-klubbs A-lag, NRD Allstars er i disse dager midt i sin Tour på Sør-Østkysten av USA for å spille viktige kamper. Hensikten med Touren er å kvalifisere seg til en enda høyere ranking i WFTDA, og for å vise Roller Derby-verdenen at Norge også holder høyt nivå. Touren startet med to lukkede kamper. 7. juni spilte Allstars mot Greensboro Roller Derby. Oddsen for seier til NRD var 14%. Etter kampen var Final score Nidaros 176 - Greensboro 129. Den andre kampen gikk av stabelen 9. juni mot Atlanta Roller Girls. Før kampen var oddsen slik: "Nidaros has a 1% chance of winning and Atlanta has a 99% chance of winning." For hvert poeng Nidaros scoret var det forventet at Atlanta scoret 11 poeng. Ved kampslutt var sifrene Nidaros 80 - Atlanta 348. En flott oppvarming for Allstars til helgens tre offisielle kamper i helgens Beach Browl-turnering.

Den første kampen går allerede i kveld kl. 22.00 norsk tid mot Lowcountry Highrollers på Track C. Du kan følge kampen på streaming via denne linken. I morgen, lørdag 13. juni (kl. 15.00 norsk tid) møter NRD Allstars-jentene CenTex Rollergirls på Track D. Søndag kl. 20.00 norsk tid spiller NRD sin siste kamp i turneringen mot Tragic City Roller på Track C. Både lørdag og søndag kan du bruke samme link som til fredagens kamp. Vi ønsker vårt kjære NRD Allstars lykke til i turneringen, og håper de viser sine motstandere at "det skal en kule til en Trønder" ! !


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Klikk på logoen for å komme til hjemmesiden
Ta en tur innom og få skøyterabatt
(Gjelder medlemmer i STSKs klubber)
Klikk på logoen for å komme til hjemmesiden

Klikk på logoen for å komme til hjemmesiden
700 m sør for Klettkryset

Les mer på Islek.no

Istider aktive og publikum
Leangen kunstisbane

Kretsstatistikk
pr. 01.05.2016


STSKs Youtubekanal

Gjestebok

Diskusjonsforum
Du må være medlem på
hjemmesiden for å delta

Kontakt STSK

STSKs Facebookgruppe

STSKs NETTALBUM

Styret i STSK ses. 2020/2021

Adresser:
Sør-Trøndelag Skøytekrets
postboks. 4595, Persaunet
7470 Trondheim

Sør-Trøndelag skøytekrets` Lover

STSKs årsberetning 2019/2020 
med protokoll fra kretstinget


 Klubbenes årsberetninger 
2019/2020

Strategiplan for
Sør-Trøndelag skøytekrets
2012 - 2014


Viktige dokumenter
vedr. Hurtigløp
ses. 2020/2021

Reg. Startlisenser i
STSK ses. 2010/2011

(pr. 05.01.11)

Støtt våre klubber gjennom


Antidoping Norge

 


Lei TSK-huset
til møter og selskaper

Gratis hjemmeside !

Strikkeoppskrift til"Djevlelua"

Skøytehistorier

Trøndere i NSFs styre
og
tingvalgte komiteer
1893-2011

Skøytetinget 2009

Klikk på logoen for gode overnattingstilbud
Klikk på logoen for gode overnattingstilbud

 

Trønderlista
20th Masters i Calgary

(oppdat.03.03.2011)

VM-hilsen
fra Geir Nesset

(26.02.2011)
 

Daglige rapporter
v/Arne Kjell, fra
Veteran-VM i Calgary

(oppdat.27.02.2011 kl. 15.00)

BØSK-løpernes reisebrev
fra
Veteran-VM i Calgary

(23.02.2011)

 

Informasjon om barneidrett fra NIF  - "Idrettens barnerettigheter" og "Bestemmelser om barneidrett".

Vikingskipet. - Informasjon om åpningstider, istider og priser.

Fosenhallen  - Informasjon om Norges 2. ishall / flerbrukshall.

Nordea kunstisbane  Kristiansund 

Skøytehåndboka- alle opplysninger vedr. hurtigløp og kunstløp.

Som medlem på STSKs hjemmeside kan du opprette din egen private hjemmeside GRATIS ! 

 

 

 Været i Trondheim

3V Vikings

Skøyter 15.46,6 

Nesodden skøyteradio
(Mandager fra kl. 22.10)

18th Masters` International
Allround Games 2009


Katarina
spesial

Hjemmesiden ble opprettet 16.06.06
webansv. Lars K. Brechan