Turorientering

BYATRIMMEN - orienteringsklubbens tur-orientering

Byatrimmen 2020

 

Turorienteringa er tilrettelagt som kontaktfri aktivitet i disse Coronatider. Det er ingen berøring av gjenstander eller mulige smittepunkter i denne postjakten. Vi minner om viktigheten av å overholde myndighetenes pålegg om smittevern og holde minimum tometers avstand til andre deltakere.

 

I årets utgave blir det satt ut poster på Skåtangen (Blå løype, nybegynner), Oftenåsen (Blå løype, nybegynner) og Semsmarka på Lysheim (Rød løype, middels vanskelige) fra 8. mai. Videre blir det satt ut poster på Byafjellet (Rød løype, middels vanskelig) og Midterfjellet (Svart løype, utfordrende) fra 20. mai hvis snøen forsvinner.

 

Konvoluttene er i salg fra fredag 8. mai hos Steinkjer bokhandel og Malmo Sport i Steinkjer sentrum og hos Nordli bokhandel på Amfi. Prisen per konvolutt er kr 200.

 

Postene på Skåtangen og Oftenåsen er satt ut og postene i Semsmarka på Lysheim blir satt ut i lørdag 9.5. Semsmarka brukes i år for første gang i turo-sammenheng. Postene på Byafjellet og Midterfjellet blir satt ut når snømengden har krympet. Turorientering er tilrettelagt for å unngå spredning av virus og er uten berøring av gjenstander eller smittepunkter.

 

God postjakt!

 Del denne siden på Facebook:

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: