Toppbilde

Usynlig-o

Bilde

Trygg trening med usynlig-o i Koronatider

Det er veldig viktig at vi retter oss etter de pålegg og anbefalinger som blir gitt av myndighetene for å unngå spredning av Covid-19. Det er derfor ikke tillatt med vanlige treninger og treningsløp før tidligst 15.juni.

 

Vi har derfor heldigvis en ny mulighet til å løpe når vi vil, uten å treffe andre og uten å berøre poster eller stemplingsenheter med å bruke App'en UsynligO. Appen lastes ned som andre App'er. Når du bruker App'en på løyper vi har lagd vibrerer telefonen og gir lydsignal med en fanfare når du er på posten isteden for at du finner et vanlig postflagg.

 

App'en er selvforklarende. Når du starter App'en kommer løypene nærmest der du er øverst på en liste med tilgjengelige løyper. Kartet med løypen skriver du ut fra App'en.

 

Når du løper en løype må du huske følgende for at App'en skal fungere:

  • Appen være åpen. Husk derfor å stile inn "autolås" på skjermen til "aldri" når du løper en løype. Dersom du glemmer å gjøre dette må du åpne App'en når du kommer til en post for å få lydsignal. Det tar da litt tid før GPS gir riktig posisjon.
  • Lyd må være på, ellers hører du ikke fanfaren når du kommer til posten.
  • GPS må være tilgjengelig for App'en.

 

God tur - men husk å følge myndighetenes anbefalinger. Gi gjerne tilbakemelding på hvordan dette fungerer til Atle på 48094511.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg nyheter pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: