Jørgen gull i midt norsk mesterskap i Orkanger.

GULL til Jørgen Rannem Halse i H15-16!

Jørgen Rannem Halse gjennomførte et knallbra sprintløp på midt norsk mesterskaps første dag og ble belønnet med gull. Med en km tid på fem minutter og fjorten sekunder fosset Jørgen gjennom Orkanger sentrum, tok seg gjennom en labyrint med oppsatte gjerder inne på en fotballstadion og avsluttet med er herlig oppløp. Jørgen tok gull i H15-16, og med det slo han en skokk med ungdommer fra Byåsen.

I H50 gjennomførte Atle Dengerud et godt løp og fikk gullet for det. Aslaug Mølnvik tok bronsjen i D70.

Flere løpere både fra Steinkjer og andre klubber slet med gjerdebyggerne inne på stadion. Poster var satt med få meter mellom på forskjellige sider av gjerdene og kom du på feil side var det langt i rundt. Løypeleggingen var langt fra å følge konkurransereglene.

På lørdag var det klart for langdistanse med samlingsplass i Knyken skisenter. Det var forventet skikkelig trønderterreng med grov kupering og bløte myrer, og det er bare å si at terrenget innfridde alle forventninger til de grader. 
Gledelig resultat i H11-12 der Vegard Jermstad tok sølvplassen og Niklas Landsem Melhus på fjerde plass. Atle Dengerud fulgte opp med nytt gull i H50 og noe dårligere var ikke Trond Svanøe-Hafstad i H55. Aslaug Mølnvik tok sølv i D70 og Liv Venås bronse i D55.
Fjerde på Kjersti Kvistad Dengerud i D17-18 og femte på Marie Dale i samme klasse.

Søndagens stafett gjorde damene i D150 storeslem. Suveren seier over de andre lagene fra Trondheim og Nord-Trøndelag. Liv Venås på første, Gunhild Kvistad på andre og Mari Ann Landsem Melhus på siste utklasset de andre!
I H13-16 ble det en sterk fjerdeplass på Jørgen Rannem, Sivert Sem og Sigurd Landsem Melhus. Som beste nordtrønderlag bare slått av tre lag fra Freidig er det et godt utgangspunkt før neste helgs KM.
Gutta i H175 innfridde nesten,det ble sølv etter en sterk sisteetappe av Atle Dengerud. På første løp Trond Svanøe-Hafstad og på andre Rolf Karset.
Niklas Landsem Melhus og Vegard Jermstad løp lagkonkuranse sammen med flere fra stjørdalen og tok en sterk andreplass.

Flere bilder vil komme på klubbens facebookside.

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: