Felles klubbtur til Midt-Norsk Mesterskap i Orkdal 28. - 30. aug.

Lauvåsen Kro og Hytter

Bli med på Midt-Norsk i Orkdal  28. - 30. august!   Sprint fredag i Orkdal sentrum og normaldistanse og stafett fra Knyken skianlegg lørdag og søndag. Løypetilbud for alle - både satsende ungdommer, mosjonister og støtteapparat! Mer info på arrangementetets hjemmeside: http://www.mnm2015.no/

NB. påmeldingsfrist i Eventor er fredag 21. august kl. 23.59. For å melde på riktig antall stafettlag oppfordres alle som kan løpe stafett til å gi beskjed til Gunhild innen fredag kl. 18.00.

Gunhild ønsker også tilbakemelding ang. overnattingsbehov og hvem som blir med på felles middag på lørdag i løpet av fredag 21. august.

Dersom noen behøver skyss legger vi opp til felles avreise fra HiNT kl. 14.00 fredag 28. Første start på sprinten er kl. 17.30.

Klubben har reservert hele campingen "Lauvåsen Kro og Hytter" i Fannrem (like ved arena begge dager). Der er det 5 enkle hytter med 4 senger i hver. Vi har også mulighet til å sove på flatseng inne (Kroa). De som har anledning til å ha med campingvogn eller bobil evt. telt kan gjerne ta med det. Tilgang på toalett og dusjer inne på Kroa.  Lørdag har vi bestilt felles middag på Kroa (Tacobuffet). Se mer om Lauvåsen her: http://lauvaasenkro.no/

 

 

 

 

 

X
X
X
X

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: