O-sesongen er i gang!

Jørgen og Niklas med råstart på årets sesong.

Da er årets sesong offisielt løpt i gang. Mange Steinkjerløpere deltok på den første T-A sprinten på Stjørdal. Kartet som ble brukt var sandskogene rundt idrettsanlegget samt det gamle festningsanlegget. Festningsanlegget bød som forventet på flere o-tekniske vanskeligheter, noe flere av våre løpere også fikk merke.

Jørgen Rannem Halse klinket til med klasseseier i en sterk H15-16 årsklasse. Jørgen fikk virkelig lønn for alle timene med intervalltrening som er gjennomført i vinter, både klubbens egne og fellestreningene med friidrett. Jørgen ledet med ca 15 sekunder ved passering av samlingsplass, gjorde deretter et feil veivalg som han tapte en del på, men vant med 7 sekunder i mål.
15 åringen Simen Eliassen Kvarme også med en solid sesongstart, tok fjerdeplassen i klassen ett minutt og 36 sekunder bak Jørgen.

I D 15-16 var det bra gjennomført av Vibeke Kvistad Dengerud, Grete Kristiansen og Lina Kvitvang Benan.

Niklas Landsem Melhus tok seieren i H 11-12, etter et løp han selv beskriver som - perfekt!. Her er det verdt å merke seg at Niklas hadde en kilometertid på 5 min og 17 sekunder. Med den tiden bør Atle Dengerud begynne å passe seg, da han slo Niklas med 2 sekunder på kilometeren!
Andreplassen i klassen gikk til Fredrik Møller, som snart flytter til Steinkjer, og sterk tredjeplass til Vegard Jermstad.

Ettersom T-A sprinten skal ha fokus på de yngste klassene så velger vi å ikke kommentere de eldre...i motsetning til fokuset T-A sporten har i dagens avis.
Resultater for alle klasser er her http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=4855&groupBy=EventClass

Flere bilder på klubbens facebookside https://www.facebook.com/groups/211672772275418/
og på T-A.no http://www.t-a.no/sport/article10877189.ece

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: