Marius med 9. plass- ellers litt stang ut.

Marius går gjennom løypa med Atle etter innkomst.

Tre dager er over i Trondheim og Marius Landsem Melhus kan være godt fornøyd etter en finfin niende plass på lørdagens mellomdistanse som ble arrangert i åsene nordvest for Selbusjøen.

Det hele startet fredag med NM nattorientering i et blytungt terreng i Vassfjellet. Lange løyper og mye stigning gjorde at de fleste fikk kjørt seg godt. Trygve Lægran ble best av våre i H17-18 med 34. plass, tett fulgt av Marius Landsem Melhus på 37. plass. I H21- var den store spenningen om våre tre aldrende seniorer ville komme i rundt. Alle forhåndstips ble gjort til skamme. Atle ble best med 34. plass av 60 startende. Svein Anders Melhus på 40. plass og Arve Lægran på 47. plass. Alle tre går fortsatt rundt og smiler.....

Lørdag var det norgescup for juniorene og o-idol for forhåndsuttatte Kjersti Kvistad Dengrud. Hun kom svært dårlig i gang og bommet 12 minutter på første post. Derfra og inn var det et mesterløp - dagens beste tid. Løpet holdt til en fin 8. plass, men det kunne ha vært så mye bedre uten bommen.....
Som tidligere nevnt løp Marius veldig godt, bommet 3-4 minutter tilsammen. Tok en klar ledelse da han kom inn, og den holdt lenge og havnet på en meget bra 9. plass av 56 startende. Trygve endte på 35. plass.
I D17-18 løp Marie Dale nok en gang et meget respektabelt løp, ledet etter innkomst og endte på en 24. plass av 44 startende. Norunn Kvistad Dengerud gjorde som søster Kjersti, starter med en bom på første post. Endte til slutt på 18. plass i D19-20.

I dagens stafett stilte vi lag i D17-20. Kjersti startet på første, Norunn på andre og Marie på tredje etappen. Ingen av jentene hadde dagen og endte til slutt på 21. plass.


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: