HL langdistanse i Blommen, Verdal

Denne siden har vist bilder som for flere år siden ble lastet opp til Google Picasa.

Picasa Webalbums var en bildetjeneste drevet av Google fra 2004 frem til den ble nedlagt 1 mai 2016.

Du kan lese mer om Picasa Webalbums her:
Wiki
picasa.google.com

I dag fikk Hovedløpsdeltagerne store utfordringer i kupert og vanskelig terreng på langdistansen som Verdal arrangerte i Blommen skisenter. Løypene startet i den bratte åsen vest for skisenteret før løperne kom innom samlingsplass for passering og ut på sisterunden i terrenget nord og øst for skisenteret.

Klubbens 3 minst rutinerte løpere som løp i C-klassene gjennomførte gode løp. Sigurd overbeviste med feilfritt løp og suveren seier. Sivert var uhenldig på 1 post og ble disket, men strekktidene viser at han har løpt bra på mange strekk. I jenteklassen gikk det nesten like bra med Grete som med Sigurd da hun kom på 2.plass etter nesten bomfritt løp, og etter løpet uttalte at neste år løper hun i den vanlige klassen.

14-åringene klarte ikke helt å følge opp suksessen fra sprinten, men jevne løp ga Vibeke 29.plass, Simen 32. og Birk 40.plass i klassene som hadde ca. 70 deltagere.

I 15-års klassene ble Lina nr. 45 og Jørgen nr. 44 etter litt flere bomturer enn de satte pris på.

De 3 16.års jentene våre fordelte seg på resultatlisten med Kjersti på 10.plass, Marit nr. 35 og Frida nr. 53. Strekktidene viser at Kjersti ledet etter 10 minutters løping, men 3 bommer på 2 minutter hver hindret enda bedre plassering. Marit viser løpsstyrke ved å vinne spurten begge dager og i tillegg seier på 1 annet strekk. Frida fikk en stor bom på 3.post, mens resten av løypa ble godt gjennomført.

Nå fortsetter løperne med O-landsleir frem til onsdag som leiren avsluttes med kretsstafett.

 


 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: