Hovedløpet starter i helga på Verdal, 11 løpere fra Steinkjer!

Arkivbilde av Sigurd Landsem Melhus og Jørgen Rannem Halse som er klar for HL. Planlagt fotoseanse på gårdagens trening regnet bort. Foto: Erling Bergh

Hovedløpet for aldersgruppa 14-16 år starter på Verdal i helga. Steinkjer OK stiller med hele 11 løpere, og er med det den største klubben i Nord-Trøndelag. Totalt er det nærmere 500 deltakere fra hele landet.
De fleste løperne kommer til Verdal på fredag, hvor Verdalsøra barne- og ungdomsskole er base. Lørdag er det sprint på Stiklestad. Løperne vil her få bryne seg på å løpe mellom mange gamle bygninger på museets område.
Søndag er det langdistanse fra Blommen skisenter. Blommenområde er et høydedrag som har beitedyr, så det er bra ryddig i de fleste plantefelt. Området har ikke noen store myrer, så det er ikke et typisk trønderterreng.

Etter at de to løpene er unnagjort, som regnes som uoffisiell NM for aldersgruppen, er det o-landsleir fram til og med onsdag, Leiren avsluttes med kretsstafett. Men før det skal deltakerne gjennom spennende dager med trening, gøy, sosialt, lagbygging og sikkert mye mer som de kreative verdalingene har funnet på. En ting som er sikkert er at det blir mye arti under leiren.

Ved at Steinkjer OK er den største NT klubben, har også klubben klart et av målene som ble satt for 3 år siden. Da nedfelte vi at vi skulle være størst ved HL på Verdal i 2014. Vi anslå da at Stjørdal ville bli den sterkeste konkurrenten, og det stemte også ettersom de stiller med hele 10 deltakere.

Følgende løpere deltar for Steinkjer OK:
Lina Kvitvang Benan, Frida Dahl, Kjersti Kvistad Dengerud, Vibeke Kvistad Dengerud, Jørgen Rannem Halse, Grete Kristiansen, Simen Eliassen Kvarme, Sigurd Landsem Melhus, Sivert Sem, Marit Ishol Skogan og Birk Barstad Sund.

For mer informasjon om HL og OLL se hjemmesiden til arrangøren http://www.hovedlopet2014.no/

Oppfordre så mange som mulig å ta turen til Verdal i helga for å heia, og vi ønsker alle deltakerne våre lykke til.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: