Ny kjempedag i Vålådalens 3-dagers

Marie og Trygve med følgende fasit etter 3-dagers; andreplass og to førsteplasser og sammenlagtseier.

Vålådalen søndag;
Ny kjempedag i Vålådalens 3 dagers for Steinkjer løperne i dagens ekstra langdistanse som gikk på høyfjellet nord for Vålådalen Fjellstation.
Trygve Lægran tok en ny klasseseier i H17-18, og ble dermed sammenlagtvinner av 3 dagersen. Trygve løp 10 km i tildels kupert terreng.

Noe dårligere var heller ikke Marie Dale i D17-18. Seier på dagens etappe og sammenlagtseier. Marie løp 7,6 km.

Arve kopierte ungdommene og tok dagsseier i H50, samt sammenlagtsieren etter 3 dager.
Ettersom Åse tok uttrekspremien i öppen motion ble dagen og helga veldig bra i de vest-jemske fjellene.

***************************************

Vålådalen/Åre fredag og lørdag;
Steinkjer løperne hadde en kjempedag på dag 2 i det internasjonale Vålådagen 3-dagers. Dagens løp gikk i et diffust terreng sør for Vålådalen Fjellstasjon. Terrenget satte store krav til retningsløping, samt holde kontakt med diffuse myrer. Både Marie Dale i D18 og Trygve Lægran i H18 knuste sine konkurrenter i dagens løp og tok klare klasseseierer. Sammenlagt gikk begge opp og tok ledelsen i sine klasser. Arve i H50 tok også etappeseier, og med det tok også han sammenlagtledelsen.

Vålådalens 3-dagers startet fredag med sprint i Åre sentrum. Noen strekk nederst i slalombakken satte skråorienteringen på prøve før løypene gikk ned i sentrum som har et forholdsvis rotete bebyggelse, som gjør orienteringen utfordrende. Marie, Trygve og Arve tok på sprinten hver sin andreplass.

I morgen fortsetter det i Vålådalen med forlenget langdistanse. Orienteringsmessig vil det bety at de fleste løypene skal opp på snaufjellet en runde. Det blir spennende å se om terrenget er like diffust som i dag. Morgendagens løp er omvendt jaktstart, dvs at det som leder starter sist i sine klasser. Spennende å se om de tre Steinkjer løperne klarer å forsvare ledelsen.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: