Jukola oppdatert informasjon

Herrestarten med 1700 lag kl 2300

Siste nytt:
Påmeldt 1 dame- og 2 herrelag. Samt bestilt militærtelt på samlingsplass for overnatting.
Mangler fortsatt 2 herreløpere for å få fulle lag, samt ønsker gjerne flere dameløpere pga usikkerhet rundt eksamener.

****************************************
Oppdatering Jukola informasjon (eldste informasjonen er nederst i artikkelen)

Jukola i Finland 14.-15. juni nærmer seg. Så langt ser det ut til å bli 2 herrelag og 1 damelag, men det er fortsatt mulighet for å melde på flere lag. Herrelagene er pr dags dato ikke fullt oppsatt da det mangler 2 løpere (minst). Så er det noen i klubben som ønsker seg en trivelig og sosial helg i Finland er det fortsatt ikke for sent. Hvis vi ikke klarer å stille 2 herrelag med egne løpere, vil vi låne løpere av andre NT klubber, så lag blir det.
Damelaget har riktig antall løpere, men flere på dette laget er usikre pga mulige eksamener. Tar gjerne mot navn på flere løpere som ønsker å løpe.

Treningsrådet vil sette opp 1 til 2 løp i distriktet som vil fungere som uttak på de forskjellige lagene. Nærmere info kommer.

Følgende løpere står på listen som aktuelle:
Rolf Karset
Arve Lægran
Trygve Lægran
Astrid Lægran
Geir Gilde
Norunn Kvistad Dengerud
Kjersti Kvistad Dengerud
Atle Dengerud
Gunhild Kvistad
Karl Aksel Jermstad
Ole Petter Kjerkreit
Svein-Anders Melhus
Marius Landsem Melhus
Nils Aal
Trond Svanø-Hafstad
Pål Wærum

Løpere som ikke kan delta bes om å gi tilbakemelding før 1. mai. Løpere som ønsker å delta så raskt som mulig. Kontakt Arve Lægran, 984 07 982, mail arvelae@online.no


******************************************
Tidligere info:
Det er mange fra klubben som ønsker å delta på dame- eller herrelaget. Målet om to lag i begge stafettene står fast, men vi mangler noen løpere på begge lagene. Så dere som sitter på gjerde å tenker. Nå er det dags for en beslutning!

Det er bestilt overnatting på Hotell i Vasa, det samme som i fjor. Det er ikke gjort noen beslutning om det blir bil/minibuss/buss. Priser er hentet inn for de ulike alternativene, og er ganske like. Prisen blir ca 1.500,- pr stk for transport, ferge, hotell m/frokost og overnatting på selve arena. Klubbens løpere som er under 21 år betaler egenandel på kr 500,-.

Ønsker fortsatt uforpliktende tilbakemelding fra dere som ønsker å delta. Frist er 20. februar.

For mer informasjon les videre, det er det samme som stod tidligere i vinter.
Dere som har meldt dere på kan holde dere i ro (men ikke slutt å trene), inntil videre.

******************************************

Jukola 2014 år arrangeres 14. og 15. juni i Kuopio. Dette er ca 20 mil øst for Vasa. Det vil si at vi kan benytte det samme reiseopplegget som vi gjorde i fjor. I korte trekk blir det avreise fredag morgen med buss/bil til Umeå, ferge til Vasa med overnatting på hotell. Bil/buss fram til løpet på lørdag. Ankomst ca 2 timer før damestarten.
Heimreise på søndag, etter at løperne på herrestafetten har kommet i mål, blir den samme veien. Ankommer Umeå ca kl 11 på kvelden og kjører nonstop heim. Ankomst Steinkjer mandag morgen ca kl 06.
Reiseavstand fra Steinkjer og til samlingsplass er ca 100 mil.

Hvem kan delta:
Både dame- og herrestafetten er åpen for 15-16 åringer, men det er begrenset hvilke etapper de kan løpe. I herrestafetten er 15-16 åpen for 2 etapper hvor løpslengden er 7,7 km. I damestafetten kan 15-16 løpe første etappe på 5,2 km og andre etappe på 5,1 km.

Herrestafetten er på sju etapper, etappene 1-3 må påregne bruk av lykt. Det er forholdsvis langt nord så stupmørkt blir det ikke.
Damestafetten er på fire etapper og alle går i dagslys. Det er åpent for damer og løpe på herrelag. Målet er å stille to dame- og to herrelag fra Steinkjer.

Hjemmesiden til arrangøren finnes her Lenke

Steinkjer OK jobber for å sette opp en felles buss fra Trøndelag. Dette vil gjøre det enda mer sosialt, og en billigere reise. Løpere under 25 år og uten fast inntekt vil sannsynligvis få støtte fra klubben.

Vi ønsker tilbakemelding fra hvem som kan tenke seg å delta på dette o-eventyret med 1400 damelag og 1700 herrelag. Tilbakemeldingen er ikke bindende.
Vi vil i løpet av vinteren komme med kostnader for å delta. Etter dette vil det bli gjort en bindende påmelding.
Ønsker tilbakemelding før 25. januar fra de som ønsker å delta på epostadresse.

 Del denne siden på Facebook:

 Send meg artikler pr epost:

Registrer epostadresse

 Hovedsponsor: 

 

 

 

Samarbeidspartner: 

 

 

 

Påmelding til løp: 

 

 

Ti På Topp: